Marine Le Pen, acuzaţii grave: Macron şi UE sunt AGENŢI ai GLOBALIZĂRII cu DISPREŢ pentru oamenii OBIŞNUIŢI

Marine Le Pen, acuzaţii grave: Macron şi UE sunt AGENŢI ai GLOBALIZĂRII cu DISPREŢ pentru oamenii OBIŞNUIŢI

Marine Le Pen a ținut un discurs la Paris în faţa a mii de susținători ai partidului său național, care au scandat: Macron, demisia, în timp ce vorbea. Tot astăzi, Marine Le Pen, a lansat campania pentru alegerile din 26 mai de la Parlamentul European, cu un apel către mișcarea Vestelor Galbene, care a zguduit guvernul.

"În contextul revoltei populare sănătoase a "Vestelor Galbene", aceste alegeri oferă șansa de a pune capăt acestei crize, născută din intransigența și disprețul ... unui președinte incompetent al cărui comportament este deranjant", a declarat Le Pen.

"Dacă Macron nu are înțelepciunea să se întoarcă la popor dizolvând parlamentul, atunci arbitrajul politic să vină de la alegerile europene", a spus Le Pen, în timp ce susținătorii ei au strigat în repetate rânduri "Macron, demisia!"

"Uniunea Europeană așa cum este ea este o amenințare la adresa identității noastre și a securității noastre", a adăugat Le Pen, lăudând în același timp Vestele Galbene spunând că acţiunea  lor este "revoltă populară sănătoasă". Bătălia este acum între naționaliști și globaliști ", a concluzionat luderul de dreapta francez, potrivit journalgazette.

Ne puteți urmări și pe Google News

 În același timp, Macron a publicat o scrisoare în ziarele franceze. În scrisoare, el a cerut o "dezbatere națională" privind reforma în următoarele două luni, ducând la un nou "contract pentru națiune" pe care îl va elabora până la jumătatea lunii aprilie.