Rezoluții de carieră pentru 2019: Jobul de fotograf hotelier

Rezoluții de carieră pentru 2019: Jobul de fotograf hotelier

Realizarea unor rezoluții grandioase ar putea părea cea mai bună modalitate pentru a facilita o schimbare uriașă în viața ta.

Ai început noul an cu optimism, însă nu ți-ai setat obiective noi? Este timpul să te decizi care va fi parcursul tău profesional în 2019. Concentrează-te pe carieră și încearcă lucruri noi care îți vor face viața mai activă. La finalul anului îți va fi de ajutor să privești în urmă cu mândrie și să observi că ai reușit să faci ceea ce ți-ai propus.

Realizarea unor rezoluții grandioase ar putea părea cea mai bună modalitate pentru a facilita o schimbare uriașă în viața ta. În realitate, dacă îți setezi un țel realizabil și alegi să îți urmezi pasiunile, vei cunoaște succesul. În cazul în care nu ți-ai stabilit nici un obiectiv până acum, haide să te inspirăm noi! Îți propunem un job ideal pentru 2019, iar în cele ce urmează te vom ajuta să descoperi ce înseamnă această nouă direcție profesională.

Ce presupune jobul de fotograf hotelier

Ca fotograf, cel mai important lucru este să surprinzi momentele unice din viața oamenilor. Atunci când călătoresc, turiștii se bucură din plin de peisaje, atracții diverse sau locații și nu pun întotdeauna accent pe imortalizarea evenimentelor. Un fotograf hotelier este prezent la principalele activități ale zilei, propune și realizează ședințe foto profesioniste. Ca fotograf hotelier ești mai degrabă antreprenor decât angajat. Și asta deoarece angajamentul este unul serios, lucrezi într-o țară străină, întâlnești oameni diferiți pe care trebuie să îi abordezi, inițiezi conversații și îi inviți la ședințe foto. Practic, vinzi un produs și contribui la divertismentul turiștilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

La PhotoHotel job de fotograf hotelier înseamnă training, specializare în fotografia de portret, experiențe noi, călătorii în locații superbe din țară și străinătate. Acest job reprezintă o adevărată provocare deoarece implică dinamism și muncă în echipă. Însă, dacă ești o persoană energică, ambițioasă, organizată și responsabilă, activitatea de fotograf hotelier se va concretiza în câștiguri financiare considerabile și o mulțime de satisfacții personale.

Care sunt beneficiile oferite

Jobul de fotograf hotelier vine la pachet cu o mulțime de avantaje. În primul rând, trebuie să știi că nu contează dacă ai sau nu experiență în arta fotografică. PhotoHotel oferă training gratuit, atât în ceea ce privește fotografia cât și partea de vânzări, abordarea turiștilor, atitudine, comportament sau comunicare. Mai exact, noilor angajați li se pune la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a-și face meseria la cel mai înalt nivel. Probabil că te întrebi deja cât se câștigă la PhotoHotel și dacă acest job merită efortul. Află că salariul de bază este de 700 de euro net, mult peste câștigul mediu obținut la nivel național. În plus, poți primi și comision în funcție de rezultate.

Pe lângă câștigul financiar, PhotoHotel le oferă angajaților cazare gratuită, trei mese pe zi, asigurare medicală și petreceri sponsorizate de companie.

Dacă excludem beneficiile oferite de firmă, cel mai important avantaj al acestui job este că îți permite să călătorești în diverse locuri. Ai posibilitatea de a economisi bani și de a vizita alte destinații decât cele aferente locului de muncă, interacționezi cu o mulțime de oameni diferiți și câștigi experiențe noi. În plan personal, un job de fotograf hotelier îți va dezvolta încrederea în propriile forțe, creativitatea și personalitatea.

Adevărul despre PhotoHotel este că le oferă o șansă extraordinară tinerilor care sunt dornici de a învăța lucruri noi și de a-și construi o carieră prin propriile forțe.

Despre PhotoHotel

PhotoHotel este o companie româno-franceză specializată în fotografie hotelieră. Aceasta este prezentă în destinații din România, Grecia și Spania unde imortalizează momentele extraordinare pe care le trăiesc turiștii în vacanță. Compania are centrul administrativ în România, la Brașov, și în prezent dispune de peste 100 de structuri, în țară și în străinătate. Printre locațiile în care PhotoHotel operează se regăsesc Insula Creta, Rodos, Atena sau Corfu din Grecia, Andaluzia, Mallorca, Menorca ori Insulele Canare din Spania.

Compania beneficiază de propria școală de training în cadrul căreia au fost specializate, în mod gratuit, peste 600 de persoane.

Dacă obiectivul tău pentru 2019 este să devii fotograf hotelier, află mai multe păreri despre PhotoHotel chiar de la cei care au experimentat deja acest job. Compania recrutează constant oameni pentru această poziție, iar pe site-ul său vei găsi o mulțime de informații suplimentare care îți vor fi de folos.

 

 

Obiectivele pe care ți le stabilești și deciziile pe care le iei în acest nou an vor avea un impact pozitiv asupra carierei tale profesionale și a stării personale de împlinire și satisfacție. 2019 poate fi anul în care un job de fotograf hotelier te poate ajuta să beneficiezi de schimbarea pe care o amâni de mult timp.