Tragedie la Constanța. MINORĂ UCISĂ, prin injectare cu OTRAVĂ, de tatăl ei. Făptașul a supraviețuit tentativei de sinucidere

Tragedie la Constanța. MINORĂ UCISĂ, prin injectare cu OTRAVĂ, de tatăl ei. Făptașul a supraviețuit tentativei de sinucidere

Polițiștii constănțeni cercetează împrejurările în care o fetiță de 14 ani, din Săcele, a fost ucisă, iar bărbatul, care i-a injectat otrava, a fost dus la spital în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă cu aceeași substanță.

Tragicul eveniment a avut loc în comuna Săcele din județul Constanța. In jurul orei 14:20, politistii constănțeni au foast sesizați, de o copilă de 11 ani ,că sora ei de 14 ani este moartă iar tatăl lor zace în stare de inconștiență. Din primele informații se pare ca bărbatul de 47 de ani și-a omorât fiica cea mare injectându-i în gât, cu o seringă, o otravă de insecte. Ulterior, se pare că și el a încercat să se sinucidă tot prin injectare cu insecticid însă nu a reușit.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Polițiștii sunt la fața locului și împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribuanlul Constanța efectuează cercetări. Este posibil ca fapta să se fi petrecut de dimineață, după ce fiica cea mică a plecat la școală, iar mama s-a dus la muncă. Cercetările sunt în plină desfășurare.

 

Ne puteți urmări și pe Google News