Se face corecție în penitenciare? Un bărbat din Sălaj a fost trimis în judecată pentru a doua tentativă de omor

Se face corecție în penitenciare? Un bărbat din Sălaj a fost trimis în judecată pentru a doua tentativă de omor

Autorul a fost eliberat cu o lună înainte de comiterea faptei, după ce a stat închis aproape doi ani, tot pentru tentativă de omor.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat care este acuzat de tentativă de omor, după ce și-a lovit un prieten, cu un topor în zona capului, informează Graiul Sălajului.

Anchetatorii susțin că bărbatul care se numește Chereș Dezideriu a comis fapta în data de 11 noiembrie 2018. La momentul respectiv, Chereș se afla sub influența băturilor alcoolice iar la un moment dat, pe acest fond, între el și un amic a izbucnit un conflict, care a fost tranșat cu o lovitură de topor în cap. Medicii legiști au concluzionat că victima a suferit un traumatism cranio cerebral grav, care i-a pus viața în pericol, numărul de zile de îngrijiri medico legale fiind de 40-45.

În 2016, Chereș Dezideriu a mai comis o tentativă de omor pentru care a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare. Acesta și-a lovit un vecin cu un topor, tot în zona capului. Ulterior acesta a fost arestat și condamnat, fiind eliberat condiționat în octombrie 2018. După o lună de zile, Chereș a comis fapta de care este acuzat în prezent.

Ne puteți urmări și pe Google News