Marii concediați ai iernii își caută de muncă

Marii concediați ai iernii își caută de muncă

Nicolae Dică și Jose Mourinho au rămas fără serviciu înaintea Crăciunului. Primul antrenor a plecat de la FCSB fără să primească vreo despăgubire, cel de-al doilea a încasat o sumă colosală după ce a fost pus pe liber de ofi cialii lui Manchester United.

Pe Nicolae Dică și Jose Mourinho îi leagă câte o concediere. În luna decembrie a anului trecut, ambii antrenori au răams fără loc de muncă.

 

Românul - nimic, Mourinho - 25 de milioane de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Românul s-a despărțit de FCSB, în timp ce lusitanul a plecat de la Manchester United. Comparațiile se opresc aici, pentru că, așa cum a glumit Dică, diferența esențială s-a făcut în plan financiar.

Gigi Becali nu i-a plătit tehnicianului nicio compensație, în timp ce „The Special One” s-a ales cu 25 de milioane de euro. Interesant este că Mourinho și-a umplut conturile cu o sumă și mai mare - 25,7 milioane de euro - tot după o concediere, în 2007, atunci când a fost dat afară de Roman Abramovici de la Chelsea.

 

Sper ca amândoi să ne găsim echipă”

„Diferența dintre mine și Jose Mourinho este că el a plecat cu vreo 20 și ceva de milioane de euro și eu am plecat cu nimic. Dar nu este asta problema. Sper ca amândoi să ne găsim echipă”, a afirmat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport. Cei doi concediați ai iernii sunt însă aproape să revină în fotbal.

Bineînțeles, la echipe de calibru diferit, dar ambele aflate în mare suferință. Dică negociază preluarea echipei Concordia Chiajna, după ce ilfovenii s-au despărțit de Dorinel Munteanu.

În acest timp, Mourinho este dorit la Real Madrid, pentru a-i resuscita pe „galactici”, de nerecunoscut în acest sezon.

În cazul antrenorului lusitan s-a vorbit și despre un acord cu Benfica Lisabona, formație la care a mai lucrat în 2000, atunci când a debutat ca tehnician, dar Jose pare să fie mult mai interesat de un come-back pe „Santiago Bernabeu”, cel mai probabil la vară.