Șef de polișție sancționat disciplinar

Șef de polișție sancționat disciplinar Poliția Română. sursa foto: arhiva EVZ

Adjunctul Poliției județene Arad a fost sancționat disciplinar. El și-ar fi înjurat un subaltern, scrie Aradon.ro.

E o poveste mai veche, arată sursa citată, care ar fi pornit de la niște percheziții efectuate de Poliția Pecica împreună cu alte structuri, ocazie cu care au fost confiscate 134.000 de țigarete. Se pare că cearta a izbucnit ca urmare a faptului că perchezițiile de la Pecica au fost efectuate fără să fie anunațtă de ele conducerea IPJ Arad.

După percheziție, unul dintre polițiștii din Pecica, participant la acțiune, s-a prezentat la sediul IPJ Arad, unde s-a întâlnit cu superiorul său, comisarul șef Nicolae Dorin Bătrân, iar întâlnirea s-a soldat, potrivit polițistului, cu mai multe injurii aduse la adresa sa de către adjunctul IPJ Arad. Polițistul din Pecica a înaintat conducerii MAI un raport: „În data de 09.06.2018, ora 12.40, am efectuat împreună cu alte structuri de poliție trei percheziții domiciliare într-un caz de contrabandă. În urma perchezițiilor au fost confiscate un număr de 134.000 fire de țigări. Activitatea a fost finalizată sâmbătă, în jurul orelor 19.00. În data de 10.06.2018, orele 08.20, m-am deplasat la sediul IPJ Arad unde urma să fie discutată situația operativă pe linie de rutieră, moment în care m-am întâlnit cu cms. șef Bătrîn Dorin, de față fiind și comisar şef Goilean Dorin. Când m-am întâlnit cu cms. șef Bătrân acesta a început să-mi reproșeze că nu i-am raportat despre desfășurarea perchezițiilor, moment în care a început să-mi adreseze injurii”.

În urma raportului înaintat de polițist, adjunctul IPJ Arad, comisar șef Nicolae Dorin Bătrân a fost sancționat disciplinar, recent, cu „diminuarea drepturilor salariale pentru funcţia îndeplinită cu 5 – 20% pe o perioadă de 1 – 3 luni”, arată Aradon.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News