Alt caz șochează România! Și-a îngropat copiii în curte

Alt caz șochează România! Și-a îngropat copiii în curte

O mamă din Suceava şi-a băgat în sac copilul proaspăt născut. Anchetatorii au fost însă şocaţi când au descoperit că femeia și-ar mai fi îngropat încă doi copii în curtea casei.

O femeie în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. În urma audierilor a rezultat că femeia, ingineră la o multinațională, și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii.

Echipele de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au început săpături, în curtea familiei, potrivit Monitorul de Suceava.

Din primele date rezultă că femeia a născut acasă, probabil în cursul zilei de luni, iar copilul trăia. Sunt totuși detalii care trebuie stabilite în cadrul anchetei demarate de polițiști și de procurorul criminalist de caz.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia a atras atenția după ce a fost văzută brusc fără burtă, deși era cu sarcină avansată. Informația a ajuns și la urechile unui polițist judiciarist din Vatra-Dornei, care a făcut verificări și a constatat că aceasta nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște.

Polițistul a făcut verificări și s-a prezentat la poarta familiei, luni seară.

A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită iar bărbatul acesteia se afla acasă.