Negoiță a irosit șansa de vinde Dinamo unui șeic. Motivul pentru care a picat afacerea

Negoiță a irosit șansa de vinde Dinamo unui șeic. Motivul pentru care a picat afacerea

Ionuț Negoiță s-a aflat în discuții cu un arab pentru a vinde Dinamo, iar Adrian Mutu, fost oficial în Ștefan cel Mare, a dezvăluit motivul pentru care a picat afacerea.

De doi ani de zile, Ionuț Negoiță încearcă din răsputeri să vândă Dinamo, dar în zadar. Clubul din Ștefan cel Mare s-a dovedit a fi o presiune mult prea mare pentru omul de afaceri, însă pe care i-ar fi putut lua-o un șeic.

Un șeic din Emirate a venit în România să negocieze cu Ionuț Negoiță preluarea clubului, a dezvăluit Adrian Mutu. Cele două părți nu au mai bătut palma, asta pentru că patronul „câinilor" a avut o atitudine care i-a displăcut arabului.

„Chiar acum câteva luni, de aici, din Emirate, a venit o persoană super importantă și potentă financiar. A fost o întâlnire aranjată personal de mine, cu Negoiță, însă comportamentul lui față de acea persoană a fost total neprofesional și nu a mai fost interesat nici măcar să discute cu el. Chiar dacă eu am mai insistat", a declarat pentru Pro Sport Adrian Mutu, intermediar în ecuația vânzării clubului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dinamo, oferită gratis lui Ion Țiriac

În urmă cu câteva zile, Ionuț Negoiță a declarat că este gata să cedeze gratis clubul din Ștefan cel Mare lui Ion Țiriac. Discursul patronului din Ștefan cel Mare a fost măgulitor, dar fără efect:

„Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo. Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper să accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Ionuț Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor.

Cel mai bogat român, care a devenit în această vară președinte al Federației Române de Tenis, l-a refuzat elegant pe Negoiță: „Pe mine m-a învăţat un mare profesor de economie că niciodată să nu iei nimic gratis".