Secretul Simonei Halep. „Sunt ca un soț și o soție”. Cine e eroul nevăzut

Secretul Simonei Halep. „Sunt ca un soț și o soție”. Cine e eroul nevăzut

Singura constantă din staff-ul tehic al Simonei Halep de-a lungul carierei numărului 4 WTA s-a numit Teo Cercel, preparatorul fizic al sportivei din Constanța și cel despre a cărui influență și importanță au început să vorbească din ce în ce mai multe persoane.

Teo Cercel este unul dintre veteranii din echipa Simonei Halep, iar performanțele româncei i se datorează și preparatorului fizic. Acesta a fost lăudat de Daniela Hantuchova, 36 de ani, fostă semifinalistă la Australian Open şi bună prietenă cu Simona.

„Să nu uităm de Teo Cercel. Colaborează încă de la juniori. Darren Cahill chiar chiar glumeşte cu ei, le spune că sunt ca un soţ şi o soţie. Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut şi nu trebuie să îi luăm din merite”, a spus Hantuchova în presa engleză.

Apoi, Hantuchova a vorbit și despre victoria Simonei din finala de la Wimbledon: „Trei erori neforţate în finala Wimbledon! Ce poţi să mai spui după asta? Simona îmi este o prietenă apropiată. Ştiu cât de mult a muncit să ajungă aici. Va deveni din ce în ce mai bună”.

Ne puteți urmări și pe Google News