60.000 de spectatori, asteptați la concertul lui Robbie Williams

60.000 de spectatori, asteptați la concertul lui Robbie Williams

Mai e doar o zi până la cel mai așteptat eveniment muzical al anului, în România. Lucrările de amenajare a scenei sunt la final și sunt așteptați peste 60.000 de spectatori, pe 17 iulie, în Piața Constituției.

 La scena care măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime se lucrează din 11 iulie. Întreaga producție este pregătită de 300 de membri ai staff-ului artistului și 150 de mașiniști, iar paza va fi asigurată de 600 de agenți de securitate. Telekom Romania, sponsorul principal al concertului lui Robbie Williams la București, invită fanii artistului care nu pot să ajungă pe 17 iulie la București să urmărească concertul anului LIVE, online, pe www.telekomtv.ro și prin intermediul aplicației de mobil Telekom TV.

Reguli de acces

Pentru public există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să nu le aducă la concert. Printre acestea binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, sprayuri, parfumuri, umbrele, scaune, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete si IPad-uri. În caz de ploaie se vor folosi pelerinele de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente. La intrarea locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Porțile se deschid la ora 16.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată.