1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Eroarea este omenească. Dacă ai greşit cu ceva, ai uitat, sau nu ai făcut, cere-ţi scuze şi îndreaptă lucrurile. Aşa te poţi bucura de bun renume şi de preţuirea şi suportul celor dragi!

Dar iată ceva important și neliniștitor, primit în curierul de Bruxelles.

În timpul primului val al pandemiei de coronavirus, 1,5 miliarde de elevi din 160 de țări din lumea întreagă au fost constrânși să studieze acasă.

Fundația Europeană pentru Formare-ETF a făcut un studiu în 29 de țări partenere, observând modelele de schimbări sociale susceptibile de a avea o incidență pe termen lung asupra modalităților de educație și a capacității acestei generații de a se integra pe piața muncii. Au fost identificate 5 cerințe.

Ne puteți urmări și pe Google News
  1. Sistemele educative trebuie să conceapă programe educative în care binele personal să fie prioritar. Un raport socio-economic al ETF arată că tinerii cu diplome universitare și solicitanții de locuri de muncă care deja aveau probleme de integrare pe piața muncii, acum sunt și mai amenințați, deoarece statele au înghețat programele care îi susțineau. Incertitudinea și stresul îi apasă pe acești tineri care nu reușesc să obțină noi cunoștințe sau competențe online.