Travel Channel surprinde imaginea negativă a României

Travel Channel surprinde imaginea negativă a României

Hoteluri primitive, restaurante mizere şi chelneri arţăgoşi. Acestea au fost doar câteva dintre elementele care au transformat emisiunea realizatorului TV Anthony Bourdain într-o critică dură la adresa României.

Emisiunea care s-a difuzat saptamana trecuta pe postul Travel Channel a constituit una dintre cele mai negative prezentari ale Romaniei de pana acum.

Principalele nemultumiri ale realizatorului TV Anthony Bourdain Bourdain au fost mentionate si pe blogul sau personal. Bourdain a declarat ca "nu pot numi Romania drept o tara prietenoasa. Am vizitat pana acum peste 50 de tari. Pe o scara a prieteniei, Romania nu intra nici macar intr-un top 40."

Conform publicatiei Romanian Times, "Anthony Bourdain, prin emisiunea sa No Reservation, a efectuat o vizita in Romania, unde a angajat un ghid rus, Zamir, care l-a condus printre altele, prin cele mai oribile locuri ale tarii (...). Mai mult, domnul Bourdain era in proces de a se lasa de fumat, si atitudinea acestuia nu a fost deloc una pozitiva."

Ne puteți urmări și pe Google News

Singurul element pozitiv amintit de Bourdain a fost mancarea romaneasca, dar pana si gasirea unui restaurant bun a constituit un efort.

Din declaratiile lui Bourdain de pe blogul sau personal, acesta afirma ca "alegerea ghidului Zamir, cu care s-a colaborat foarte bine in timpul vizitei din Rusia si Uzbekistan, nu a fost o alegere inspirata pentru calatoria in Romania." Cu toate acestea, el a tinut sa sublinieze faptul ca pana la urma nu a facut altceva decat sa arate adevarata fata a lucrurilor, surprinsa pe camera de filmat.

In urma vizionarii emisiunii, sute de persoane au intrat pe blogul realizatorului TV si au postat mesaje de nemultumire cu privire la imaginea Romaniei promovata prin acel material.

Citiţi şi: POSTELNICU: Cu mititeii înainte

Intră aici pentru galeria video: No reservation