Simona Halep, de neoprit în drumul către primul trofeu din 2015

Simona Halep, de neoprit în drumul către primul trofeu din 2015

Românca a trecut, ieri, fără probleme de „sferturile” turneului de la Shenzhen și va lupta în această dimineață pentru un loc în finală, contra chinezoaicei Saisai Zheng.

Ca un metronom. Așa funcționează Simona Halep la turneul de la Shenzhen, acolo unde românca nu a avut nicio problemă până în penultima fază.

Ieri, sportiva „tricoloră” a avut nevoie doar de 60 de minute pentru a trece de sârboaica Aleksandra Krunici, în două seturi, scor 6-3, 6-3. Halep nu i-a dat nicio șansă sportivei din țara vecină și a obținut biletele pentru semifinalele competiției.

În această fază, Simona va evolua în această dimineață, de la ora 6.00 (în direct la Digi Sport 1), împotriva chinezoaicei Saisai Zheng (locul 97 în clasamentul WTA), favorita gazdelor. Până acum, cele două jucătoare de tenis nu s-au mai întâlnit la niciun turneu. Pentru accederea în penultimul act de la Shenzen, constănțeanca a fost premiată cu suma de 29.730 de dolari și 110 puncte WTA.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mă simt foarte bine la acest turneu, sunt pentru prima dată aici. Sper ca publicul să fie alături de mine și la meciul din semifinale, mulțumesc pentru că m-a susținut până acum”, a afirmat Halep, ieri.

În cealaltă partidă a zilei se vor întâlni Petra Kvitova (Cehia, locul 4 WTA) și Timea Bacsinszky (Elveția, poziția a 47-a WTA).