Nebunii în public. Cele mai ciudate locuri unde cuplurile şi-au făcut de cap | GALERIE FOTO

Nebunii în public. Cele mai ciudate locuri unde cuplurile şi-au făcut de cap | GALERIE FOTO

Dornici de senzaţii tari, fără să se gândească la problemele pe care şi le fac, mulţi tineri aleg să-şi satisfacă poftele carnale în locuri publice.

Majoritatea celor care reuşesc să şocheze printr-un astfel de comportament sunt adolescenţii, însă sunt şi mulţi adulţi care vor să trăiască intens. Păcat însă că sunt prinşi, filmaţi şi arestaţi de autorităţi. Multe imagini cu doritorii de sex în public au ajuns pe internet, scrie Mirror.co.uk. De exemplu, doi adolescenţi au ales să facă sex în ruina unui castel din Anglia. Deşi erau văzuţi de toată lumea, lor nu prea le-a păsat. Un alt cuplu a preferat să-şi satisfacă nevoile carnale în Turnul şi Ceasul Big Ban din Londra. Catherine Hughes şi Kevin Naylor au fost surprinşi făcând sex la câţiva metri de casa lor. Totul s-a întâmplat pe stradă, după ce au ieşit dintr-un pub. Un alt cuplu a fost surprins în acţiune pe plajă. Înconjuraţi de mai mulţi oameni, doi îndrăgostiţi au încins o partidă de sex în văzul tuturor. Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Alţii au preferat sexul oral într-o cabină telefonică. Nici în mijloacele de transport nu s-au abţinut să fie cuminţi. Doi iubăreţi s-au iubit chiar într-un tren. Păcat că au fost descoperiţi! Biserica nu a fost scutită de astfel de obscenităţi. Doi tineri au ales să facă sex chiar în lăcaşul sfânt. Întâmplarea a avut loc în Cesena, Italia. Donald Thompson, un judecător din Oklahama, a fost arestat după ce s-a masturbat chiar în sala de judecată Cazurile îl plitiseau teribil şi astfel încerca să se animeze. Unii au ales ca dormitor chiar maşina poliţiei. Amuzant. Mai ales că autorităţile i-au şi băgat după gratii pentru gestul lor. Lista cu locuri ciudat continuă: astfel, partide încinse au avut loc la locul de muncă, înschisoare, în parc şi în cluburi. ARTICOLE POPULARE: Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Ponta va deveni istorie după noiembrie 2014
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Ultima Cuvîntare a lui Victor Ponta pe post de Nicolae Ceaușescu al USL
  • Rusia a mobilizat nave şi trupe speciale pentru o intervenţie în Crimeea

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
  • MISTERIOASA Indila, noua revelaţie a muzicii. Se spune că vocea ei îţi rămâne în minte CA UN DROG / VIDEO
  • Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc

Ne puteți urmări și pe Google News