Editura Evenimentul si Capital

Recrutări intensive la cel mai mare angajator britanic din România

Provident face angajari
Autor: | | 0 Comentarii | 681 Vizualizari

Pentru Provident România, 2016 promite să fie poate cel mai plin an de până acum, prin prisma contractelor de angajare nou încheiate, cu peste 3 000 de agenți de vânzări și peste 400 de poziții noi, la nivelul întregii țări, pentru care compania caută încă să angajeze.

“Recrutăm în continuare, există săptămânal poziții noi, mai ales în zona de vânzări. În acest moment compania are deschise mai multe poziții, atât full time, cât și part time, cele mai multe posturi disponibile fiind în zone ca Muntenia (193 posturi vacante), Transilvania (60 posturi vacante) și Moldova (54 posturi vacante)”, declară Marius Ciurariu – Director Resurse Umane, Provident România.

 „Provident este o companie foarte stabilă, cu o abordare de business extrem de inteligentă, care ne-a permis să creștem vânzările, echipa și să deschidem noi sedii chiar în perioada crizei financiare, în 2008, 2009 și 2010. 

Angajăm oameni în vânzări, operatori call center, specialiști în domeniul financiar, în domeniul IT și în marketing. Cele mai multe poziții se regăsesc în cadrul departamentului de vânzări, dar avem multe job-uri și în sediul central.

În prezent, poziţiile cel mai greu de ocupat sunt cele din zona de IT, din cea financiară şi marketing. În principiu, toate aceste poziţii sunt greu de ocupat din cauza faptului că posturile necesită, pe lângă competenţe tehnice, şi abilităţi de înţelegere a modului în care funcţionează businessul”, spune Marius Ciurariu.

Ce își doresc angajații

“Suntem o companie orientată către oameni, asta ne face să ascultăm cu atenție ce își doresc angajații noștri și să facem tot ce ne stă în putință să se simtă bine în companie. Cred că angajații Provident nu se deosebesc de angajații altor companii din perspectiva a ceea ce își doresc. Vor un loc de muncă plăcut, dinamic, care recunoaște performanța și care oferă perspective clare de dezvoltare profesională. Suntem aproape de angajații noștri, construim foarte multe programe destinate lor, iar grija pentru ei este evidentă. Doar în anul 2015 au fost promovați peste 70 de angajați pe poziții superioare în cadrul Provident. De asemenea, ceea ce ne diferențiază pe noi de alte companii și este punctat foarte bine de către angajații noștri ori de câte ori îi întrebăm ce le place la locul de muncă, este modul de lucru. Modul de lucru este bazat foarte mult pe spirit antreprenorial, dezvoltat de-a lungul anilor, mai ales în zona de vânzări, unde agenții erau colaboratori independenți și nu angajați.

Ce salariu are un agent de vanzari de la Provident

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate