Printre altele. Ce face Corina cocoţată PE TOCURI /GALERIE FOTO

Printre altele. Ce face Corina cocoţată PE TOCURI /GALERIE FOTO

Pe pârtia Clăbucet din Predeal. O zi frumoasă de sâmbătă, 2 grade Celsius, soare cu dinţi şi...Corina.

Click aici pentru Galeria Foto Mulţi nici nu îşi pot închipui că puştoaica ce cânta „Îmi place tot” a împlinit 34 de ani pe 26 ianuarie.

A reuşit

În 2013, solista Corina Bud şi-a schimbat numele de scenă din Corina într-un număr format din patru cifre. Corina Bud a luat această decizie deoarece numele ales are o însemnătate aparte pentru ea. “M-am hotarât să îmi schimb numele în 8847! Nu am înnebunit. Simt, însă, că e ceea ce trebuie să fac. Acest nou nume înseamna mult pentru mine, aşa că sper să ma sprijiniţi”, a scris Corina pe Facebook. Corina a debutat în muzică în 2004 cu piesa „Noi Doi”, compusă de Marius Moga şi care a ajuns pe locul patru în TOP 100 muzical.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aflată acum la munte, artista a reuşit să îi facă să danseze până şi pe cei mai îngheţaţi turişti, dar a găsit şi prilejul de a rememora diverse momente atât din carieră, cât şi din viaţa personală. Echipată cu placă şi ochelari de schi, Corina a renunţat pentru o oră la sporturile de iarnă şi a ales să facă echipă cu DJ-iţa WinterKiss Andreea Remeţan. „Aş fi în stare să stau la poveşti până mâine”, a spus Corina.

Cei curioşi au putut afla că solista Corina face, printre altele, cupcakes cocoţată pe tocuri! că a fost Miss Boboc la liceu şi că săptămâna trecută şi-a sărbătorit ziua de naştere.