Pagina de media: DERAPAJ. Turcescu, Cristoiu și ziariștii EVZ, “executați” de Jurnalul Național

Pagina de media: DERAPAJ. Turcescu, Cristoiu și ziariștii EVZ, “executați” de Jurnalul Național

Site-ul "paginademedia.ro" atrage atenţia asupra artitudinii maliţioase a publicaţiei Jurnalul Naţional, care abundă în jigniri la adresa jurnaliştilor Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Dan Andronic, Silviu Sergiu, Andreea Pora, Mircea Marian și Dan Tăpălagă.

Jurnalul Naţional îi numeşte pe aceştia "jagardele", "haimanale" şi "pupincurişti". Articolul este semnat E.V.Z.

Materialul,  care anunță pentru săptămâna viitoare materiale despre “propagandiștii de la bulina roșie” vine la o zi după ce Evenimentul zilei a publicat un articol despre o emisiune Antena 3 în care Mihai Gâdea îi punea la zid pe cei șapte jurnaliști, scrie paginademedia.ro.

Sursa citată preia şi mai multe fragmente din articol, despre care spune că "nu au nevoie de niciun comentariu".

Ne puteți urmări și pe Google News
  •     “sunt în limba română câteva expresii care pot “picta” “Banda celor 7”. Pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători, haimanale. Și parcă tot nu e destul să portretizezi cele mai jalnice produse ale regimului băsist intrat în degringolada finalului de mandat.”
  •     “sunt o mână de mercenari care nu au cv-uri profesionale, studiile lor sunt incerte, dar s-au calificat la locul de muncă înghițind înțelepciune dată cu polonicul din ciorba de scârnăvii preparată de Cotroceni.”
  •     “expuși în insectar, ca la gazeta de perete a fruntașilor în producție de Evenimentul zilei, privim cu milă la tabloul ultimilor băsiști activi. Sunt șapte cu toți, cu poze, animați de opinii din care curge venin, ură, spume ale neputinței și lipsei de neuroni.”
  •     Îi vom avea în atenție pentru că nocivitatea lor a devenit nu doar pestilențială; virusează și intituții credule, ei erijându-se în reprezentanți ai “presei libere”
  •     “Prințișorii propagandei băsiste se ascund sub lozinci și principii în care nu cred, dar sunt folosite ca acoperire a mizeriei deversate”
  •     “Luni prezentăm flașnetele stricate ce formează “Banda celor 7” cu sigiliu de la Cotroceni.”

În pozele care însoțesc articolul din Jurnalul Naţional, ziariștii sunt prezentați cu porecle: Dan Andronic – Portofel, Mircea Marian – Bot, Oana Pora – Chiftea, Ion Cristoiu – Consecventu, Dan Tapalagă – Macovei, Silviu Sergiu – Tunsu, Robert Turcescu – Muzicuță.