Nu credeai că există? A fost găsită FORMULA IUBIRII! Ce presupune / VIDEO

Nu credeai că există? A fost găsită FORMULA IUBIRII! Ce presupune / VIDEO

O echipă de matematicieni din SUA susţine că formula iubirii a fost găsită.

Ecuaţia prezice cât de mult va ţine dragostea şi are la bază câteva ingrediente-cheie pentru o relaţie de succes şi de lungă durată.

Potrivit specialiştilor, principalii factori sunt simţul umorului şi numărul de foşti parteneri. Formula a fost elaborată în urma unui sondaj la care au participat 2.000 de oameni.

Mai important

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceea ce este uimitor, potrivit specialiştilor, este faptul că studiul a arătat că bărbaţii acordă de două ori mai multă importanţă nivelului de inteligenţă a partenerelor. În timp ce femeile cred că sexul de calitate este important pentru o relaţie fericită şi de durată.

Pe de altă parte, în 2005, o echipă de psihologi şi matematicieni britanici a găsit o formulă care „permite evaluarea dragostei, cu care doi parteneri pot verifica dacă sentimentele lor sunt adevărate sau trecătoare. Ei au luat în calcul şase factori, si anume A (gradul de Atracţie), C (Charisma), I (Încrederea), I (Intimitatea), F (Feromonii - hormonii dragostei) şi S (imaginea despre Sine), primii patru fiind notati de la 1 la 10, S - de la 1 la 5, iar F are valoarea fixa de 8. Astfel, Formula Dragostei este D = (0,5(A+C+F) + 0,3 (I+I)) / (2(5 - S)+2). Dacă rezultatul e între 8 şi 10, partenerii au şansa unei iubiri înflăcărate, între 5 şi 6 e vorba de un sentiment călduţ, între 4 şi 5 partenerii sunt mai degrabă indiferenţi unul faţă de altul, sub 4 - dragostea trebuie căutată în altă parte.