MarketOnline.ro anunta reduceri de pana la 75% pentru BlackFriday 2014

MarketOnline.ro anunta reduceri de pana la 75% pentru BlackFriday 2014

MarketOnline.ro a pregatit preturi speciale in cea de-a patra editie a campaniei Black Friday in Romania si ii va surprinde din nou pe utilizatorii online cu reduceri semnificative pentru produse electrocasnice, electronice si IT&C.

Black Friday a devenit deja o traditie in randul romanilor, iar multi dintre acestia prefera sa astepte pana in luna noiembrie pentru a-si achizitiona gadget-uri, produse electrocasnice si multimedia sau orice alte obiecte pe care si le doresc.

La fel ca si in editiile precedente, campania va începe la primele ore ale diminetii cand pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afisate reduceri de pana la 75%, iar clientii vor putea profita de preturi speciale pentru: televizoare, tablete, notebook-uri, electrocasnice mari si mici, componente PC, aparate foto si produse de ingrijire personala.

Daca in 2013 de vinerea neagra preferintele clientilor nostri  s-au indreptat cu preponderenta catre achizitii de televizoare si tablete, pe 21 noiembrie 2014 ne asteptam la o crestere semnificativa a cererii si pe segmentul smartphone-urilor si a electrocasnicelor mici. Interesul romanilor  pentru televizoarele Smart a crescut in acest an, astfel ca MarketOnline.ro a pregatit oferte speciale si pentru utilizatorii interesati in mod special de  diagonale cat mai mari pentru astfel de dispozitive.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Pentru Black Friday 2014 estimam un numar de 500.000 de vizitatori unici si o crestere de 30% a comenzilor fata de cele inregistrate anul trecut. Echipa  MarketOnline.ro este pregatita sa intampine valul de clienti nerabdatori  care vor sa profite de cele mai mari reduceri ale anului, astfel ca si in acest an am optat pentru externalizarea serviciului de logistica pentru a ne asigura ca produsele comandate de catre clienti vor ajunge in cel mai scurt timp la acestia.” declara Andrei Cracea, manager al MarketOnline.ro.

Despre MarketOnline.ro

Cu o experienta de 8 ani în comertul electronic, MarketOnline continuaƒ de la an la an sa-si consolideze poziția pe piata online din Romania situandu-se in topul magazinelor care comercializeaza produse IT&C, Electrocasnice dar si o serie de alte categorii, oferind servicii de top:

 

- Transportul gratuit la peste 20.000 produse

- Posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele

- Dreptul de retur al produselor

- Discounturi de 7 stele pentru clienții fideli

- Posibilitatea de a aplica pentru rate online cu răspuns în 2 ore.