LIGA I. Steaua - FC Botoșani și Astra Giurgiu - ASA Târgu Mureș. Ziua în care se poate decide câștigătoarea titlului / LIVE Text de la ora 21.00

LIGA I. Steaua - FC Botoșani și Astra Giurgiu - ASA Târgu Mureș. Ziua în care se poate decide câștigătoarea titlului / LIVE Text de la ora 21.00

Steaua și ASA Târgu Mureș, echipele care se luptă pentru câștigarea Ligii I, joacă în această seară, de la ora 21.00, două meciuri extrem de importante, împotriva celor de la FC Botoșani, respectiv Astra Giurgiu.

Steaua primește, în această seară, pe „Arena Națională”, vizita celor de la FC Botoșani. „Roș-albaștrii” sunt obligați să învingă pentru a mai păstra șanse la câștigarea campionatului, dar așteaptă vești bune și de la Giurgiu, acolo unde ASA Târgu Mureș, liderul clasamentului, joacă împotriva Astrei. În ultimele zile s-a bătut monedă pe motivația pe care o au oamenii pregătiți de Marius Șumudică. „Eu vreau să câștig fiecare meci, nu doresc să-mi reproșeze cineva că nu am fost corect”, a tot repetat antrenorul Astrei, înaintea disputei cu ardelenii.

În acest moment, ASA se află pe prima poziției, cu 68 de puncte, iar Steaua se clasează pe locul secund, cu 67 de puncte. Mureșenii pot câștiga primul titlu din istorie, chiar în această seară, dacă înving la Giurgiu, iar Steaua nu o învinge pe FC Botoșani. În ultima etapă, ASA va evolua pe teren propriu, cu Oțelul Galați, iar Steaua se va deplasa la Iași, pentru confruntarea cu CSMS.

Ne puteți urmări și pe Google News