Editura Evenimentul si Capital

Finanțele spun că majorarea de salarii va fi de numai 20%

Autor: | | 1 Comentarii | 961 Vizualizari

Aproximativ 5.700 de salariați din Ministerul Finanțelor Publice, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili și Agenția Națională de Achiziții Publice vor beneficia de majorarea salariilor de bază, în medie, cu 22%, se potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor.

„În corelație cu atribuțiile și complexitatea lucrărilor de la nivelul MFP, ANAF, Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, ANAP, pe de o parte, și riscurile care pot interveni în lipsa unei salarizări corespunzătoare a acestora, pe de altă parte, prin Ordonanța de urgență nr. 47/ 2015 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2015 și unele măsuri bugetare s-a instituit acordarea personalului a unei majorări salariale”, scrie in comunicat. Informația privind majorarea de salarii de la Finanțe, pe care autoritățile nu au făcut-o publică până acum, au apărut în publicația profit.ro potrivit căreia creșterea este de peste 50%.

Potrivit MFP, activitățile complexe din instituțiile menționate precum și imperativul asigurării unei stabilități a personalului specializat din cadrul acestora justifică acordarea unei majorări salariale.

Prin această majorare salarială, personalul vizat ar ajunge la același nivel de venituri ca personalul din Ministerul Fondurilor Europene, care derulează o activitate de complexitate similară.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate