Județul cu 300.000 de români BLOCAȚI în CASE. Poliția a închis toate drumurile. BARONUL județului își petrece CODUL ROȘU în vacanță, în AUSTRIA

Județul cu 300.000 de români BLOCAȚI în CASE. Poliția a închis toate drumurile. BARONUL județului își petrece CODUL ROȘU în vacanță, în AUSTRIA

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din Brăila a decis de-aseară să închidă toate drumurile naționale și județene, toate trenurile au fost anulate, iar trecerea cu BAC-ul a Dunării spre Tulcea nu mai este permisă.

De altfel, pentru a fi sigur că nimeni nu iese din județ pe timpul Codului Roșu care a fost anunțat pentru județul Brăila, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a constituit 15 filtre permanente pentru a-i întoarce pe temerarii care vor să evadeze. În județul Brăila trăiesc aproximativ 305.000 de locuitori. Președintele Consiliului Județean Brăila este baronul PSD, Bunea Stancu despre care publicația Obiectiv de Brăila precizează că pe perioada Codului Roșu a plecat în vacanță la ski în Austria.

Nu mai puțin de 39 de localități din județ sunt complet izolate, se arată în comunicatul CJSU. Astfel, zăpada blochează total accesul în satele Constantin Gabrielescu şi Lişcoteanca aparţinând de com. Bordei Verde; satele Ciocile, Chichineţu, Chioibăşeşti, Odăieni, aparţinând de com. Ciocile; satele Batogu, Ioneşti, aparţinând de com. Cireşu; satul Drogu aparţinând de com. Galbenu; satele Băndoiu, Măgureni, Măraşu, Plopi, Ţăcău aparţinând de com. Măraşu; satele Corbu Nou, Corbu Vechi, Latinu, Măxineni, Voineşti aparţinând com. Măxineni; satele Esna, Movila Miresii, Ţepeş Vodă, aparţinând com. Movila Miresii; satele Berleşti şi Târlele Filiu aparţinând de oraşul Ianca; satele Racoviţa şi Corbeni, aparţinând de com. Racoviţa; satele Boarca şi Mihail Kogălniceanu, aparţinând de com. Râmnicelu; satul Pribeagu aparţinând de com. Roşiori, satul Gurguieţi aparţinând de com. Scorţaru Nou; satele Victoria şi Mihai Bravu, aparţinând com. Victoria; satele Vişani, Plăsoiu şi Câineni Băi aparţinând de com. Visani.

Nu mai este curent electric în comuna Viziru

Ne puteți urmări și pe Google News

Situația este deosebit de dificilă în satul Lanurile din comuna Viziru unde locuitorii au rămas fără curent electric, se arată în documentul citat. Mai grav, satele Roşiori, Florica şi Colţea aparţinând de com. Roşiori au rămas fără alimentare cu apă.