Editura Evenimentul si Capital

Dovada plății amenzii de circulație se poate trimite pe e-mail

Poliția română s-a modernizat FOTO: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU
Autor: | | 2 Comentarii | 348 Vizualizari

Adresa de poștă electronică este cea a unității teritoriale din care face parte agentul constatator care a aplicat sancțiunea

Poliția Română a anunțat ieri că, mai nou, actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a fiecărui Inspectorat de Poliție Județean, precum și a Poliției Capitalei.

Pentru obținerea unor documente de la poliție, cum ar fi cazierul judiciar, avize, atestate etc., copia actului de identitate se poate trimite, scanată, pe aceleași adrese de mail.

Fără timbru fiscal pentru eliberarea cazierului

Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de doi lei. Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult trei zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

Pe site-ul www.politiaromana.ro la secțiunea Poliția Română/Unități teritoriale, se găsesc legături către unitățile teritoriale de poliție. Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat.

Poliția Română a operaționalizat prin aceste măsuri prevederile OUG. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.


Taxe care se pot plăti fără a mai merge la ghişeu

Odată cu intrarea în vigoare a ordonanței 41, plata taxei de paşaport, precum şi a tarifelor aferente confecționării şi valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial, păstrării combinației numărului de înmatriculare, contravaloarea certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii şi a permiselor se poate face prin internet banking, virament, mandat poştal sau în numerar. În cazul plății în numerar, contravaloarea acestor taxe nu se mai poate achita prin casieriile CEC Bank. Cei care vor să achite cash o pot face la casieriile unităților Trezoreriei Statului, casieriile Instituțiilor Prefectului (pentru paşapoarte), la ghişeele serviciilor publice regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituțiilor Prefectului şi prin mandat poştal.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
09:17 NEWS ALERT. Unde vă puteți lua rămas bun de la Stela Popescu 09:08 EMOȚIONANT! Confesiunea lui Arşinel despre Stela Popescu: „Mi-e tare urât fără tine” 20:26 Stela Popescu, scene INCREDIBILE înainte să MOARĂ - VIDEO 18:52 UPDATE. Trupul Stelei Popescu, depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Sute de oameni, APLAUZE și FLORI pentru MAREA ACTRIȚĂ 18:08 Stela Popescu. DEZVĂLUIRE DIN TRECUTUL NEȘTIUT al artistei. Foto în articol 18:08 A presimțit Stela Popescu că va muri? „Am avut trei vise...” 14:43 Stela Popescu. CE PENSIE JENANTĂ AVEA marea actriță… Vom ști vreodată să ne respectăm valorile? 14:16 Stela Popescu. Momentele de aur care au făcut-o cea mai iubită actriță de revistă din România 14:10 Ion Iliescu, foarte afectat de moartea marii actriţe Stela Popescu 13:55 Oana Pellea, MESAJ la moartea Stelei Popescu:„Putea fi salvată (...) Doamne, cât de nepăsători, indiferenți și grăbiți trecem...” 13:30 Cum își iau RĂMAS bun de la STELA Popescu colegii de la ”CONSTANTIN TĂNASE” 13:26 De ce a murit Stela Popescu, cea mai iubită actriță a românilor 13:26 Ultima înregistrare cu Stela Popescu, în urmă cu două săptămâni, alături de Dan Negru: ,,Am vorbit despre Ierusalim” 13:25 Stela Popescu. MAREA DORINȚĂ neîmplinită a actriței... 13:23 Stela Popescu. TERIBILA ÎNTÂMPLARE care i-a marcat toată viaţa. DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE! 13:22 Stela Popescu, în ULTIMUL spectacol în care a jucat. Plină de viață, pe scenă, cu TREI zile înainte de dispariția tragică 13:07 Tamara Buciuceanu, ÎN LACRIMI după moartea Stelei Popescu: „Cel mai trist moment din viața mea” 12:33 Stela Popescu A MURIT! Ce s-a descoperit pe masa artistei și ce urma să facă înainte de a înceta din viață 11:15 Stela Popescu a murit! Alexandru Arșinel este devastat: „Vai de mine” 10:45 După 61 de ani petrecuţi pe scenă, Steaua teatrului de revistă românesc s-a stins fulgerător

Articole salvate