Editura Evenimentul si Capital

Diversiunea pentru înăbuşirea Scandalului Sebastian Ghiţă a venit mai repede decît mă aşteptam. S-a grăbit s-o pună la cale Liviu Dragnea! | ROMÂNIA LUI CRISTOIU

Ion Cristoiu
Autor: | | 29 Comentarii | 18207 Vizualizari

Mă număr printre cei care se încăpăţînează să susţină că marea problemă a începutului de an 2017 e dată de numeroasele dezvăluiri din ultimul timp despre incalificabilele abuzuri ale Sistemului instituţiilor de forţă, avînd drept axă Binomul SRI-DNA.

Multă lume reduce aceste dezvăluiri la cele deja şapte confesiuni publice ale lui Sebastian Ghiţă, marele defector al Sistemului.

O astfel de poziţie e greşită.

Despre Abuzurile Sistemului, toate menite a înlocui Puterea democratică a celor aleşi cu Puterea dictatorială a celor numiţi au fost mult mai multe dezvăluiri decît cele ale lui Sebastian Ghiţă.

Primele dezvăluiri în acest sens au fost cele ale Elenei Udrea. Li s-au adăugat dezvăluirile Alinei Bica, ale lui Daniel Dragomir, ale lui Mircia Gutău, ale lui Traian Remeş. Condamnările de la CEDO au confirmat existenţa unei Justiţii aşa-zis independente, dependente însă de Sistem, care a folosit- o şi o foloseşte pentru răfuieli politico- mafiote. Intervenţiile din presa de la noi, dar şi din presa străină s-au adăugat dezvăluirilor, conturînd marele pericol pentru democraţie şi, prin asta, pentru interesul naţional pe care- l reprezintă folosirea Luptei împotriva corupţiei în răfuielile politicomafiote.

Procurori DNA şi Procurori din Parchete fac parte din Grupuri criminale care se îmbogăţesc prin eliminarea concurenţilor folosind arestarea preventivă, teroarea dosarelor deschise.

Dosarul invocat de mine în numărul anterior, şi pe care nu-l vrea nici o redacţie, ne dezvăluie un lung şir de abuzuri prin care s-a încercat trecerea avuţiei sindicale din mîna unor Grupuri infracţionale în mîna altora. Dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă despre execuţia mafiotă a lui SOV, confirmată de Rechizitoriul halucinant scris de Marius Iacob, inspirat de Afacerea Elodia, ne-au arătat cum se preia prin forţă un trust de presă de către un Grup infracţional organizat.

Duminică seara, la B1 tv, m-am străduit să avertizez că Abuzurile în numele Justiţiei independente trebuie să-i neliniştească şi pe oamenii simpli, deși aceștia ar putea crede că doar cei de la vîrf pot fi victime. Desigur noi avem în prezent cu precădere dezvăluiri despre abuzuri ale procurorilor şi judecătorilor de la Centru. Modul de operare de la nivel central e folosit cu brio şi la nivel local. În fiecare judeţ s-au constituit Grupuri infracţionale alcătuite din procurori DNA sau de Parchete, judecători corupţi şi ofiţeri SRI, care au luat locul celebrilor baroni locali.

Un procuror ca Marius Iacob de la Parchetul General, care a fabricat Dosarul Şantajarea lui Sebastian Ghiţă, se întîlneşte peste tot în ţară. Acest tip de procuror foloseşte puterea discreţionară pentru a-şi rezolva interesele proprii, de cele mai multe ori mafiote. E limpede că s-a constituit deja o masă critică pentru ca abuzurile să fie anchetate de o comisie parlamentară astfel încît modul de Operare să fie denunțat în chip oficial şi astfel încît să se tragă concluzii vizând măsuri legislative de contracarare a posibilităţii abuzurilor şi nu de înlocuire a unor capi ai Sistemului.

Această Comisie e cu atît mai necesară cu cît – aşa cum am avertizat şi voi continua să avertizez - luînd drept o ofensă adusă persoanei sale fizice votul din 11 decembrie 2016, Nerodul iresponsabil de la Cotroceni, cu sprijinul sinistrei Raluca Prună (aţi văzut cum acționează Forțele oculte? Ralucă Prună a venit, a făcut prăpăd şi s-a întors la Bruxelles fără să-i fie atins un fir de păr!), şi-a plasat oameni în Sistem, pregătindu-se să utilizeze aşazisa Justiţie indepedentă pentru răfuielile sale politico-mafiote.

Duminică seara, am tresărit din nou auzind ştirea că Liviu Dragnea a anunţat constituirea unei Comisii de anchetă.

Eram convins că Liderul PSD a înţeles în fine comandamentul ceasului de faţă:

Anchetarea oficială a abuzurilor Binomului pentru a se lua măsurile legale menite a reînvia la noi Democrația schilodită de procurorii și judecătorii cu epoleți.

Acest Comandament vizează nu numai România în general, vizează şi PSD-ALDE.

Cîtă vreme Sistemul creat de Traian Băsescu şi preluat de Klaus Iohannis nu e sfărîmat, Guvernarea PSD-ALDE poate fi considerată deja un eşec. De cum s-a zvonit c-ar putea ajunge premier, Sorin Grindeanu s-a pricopsit cu un denunț făcut de unul din Armata de denunțători de serviciu ai Binomului.

Urcată și mai sus în copac văzînd că nu i se întîmplă nimic, Codruța Kovesi nu s-a sfiit să-l avertizeze ieri pe Liviu Dragnea că ministrul de Justiție are deja dosar la DNA.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate