Editura Evenimentul si Capital

Dezvăluiri în premieră! Scandal FĂRĂ PRECEDENT între Oana Roman și un milionar celebru!

Oana Roman
Autor: | | 0 Comentarii | 2337 Vizualizari

Dezvăluiri în premieră! Oana Roman se află în plin scandal din cauza unui milionar celebru, acuzat de fapte grave. Fiica lui Petre Roman va da cu subsemnatul în faţa judecătorilor, într-un dosar ce vizează câțiva oameni de afaceri ai unei societăţi pe acţiuni, care ar fi contribuit la colapsul acesteia. Alături de Oana Roman mai trebuie să apară în faţa magistraţilor încă trei persoane, acuzate de aceleaşi fapte prevăzute de art. 138 din Legea 85/2006.

Conform spynews.ro., "La cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecătorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoană juridică, ajuns în stare de insolvenţă, să fie suportată de membrii organelor de conducere şi/sau supraveghere din cadrul societăţii, precum şi de orice altă persoană care a cauzat starea de insolvenţă a debitorului, prin una dintre următoarele fapte: au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane; au făcut acte de comerţ în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice; au dispus, în interes personal, continuarea unei activităţi care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăţi; au ţinut o contabilitate fictivă, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ţinut contabilitatea în conformitate cu legea; au deturnat sau au ascuns o parte din activul persoanei juridice ori au mărit în mod fictiv pasivul acesteia; au folosit mijloace ruinătoare pentru a procura persoanei juridice fonduri, în scopul întârzierii încetării de plăţi", se arată în articolul respectiv. 

Firma care cere tragerea la răspundere a persoanelor care ar fi condus la starea de insolvenţă a fost controlată, ani la rând, de celebrul afacerist Ovidiu Tender. Acesta a fost condamnat în iunie 2015 la 12 ani şi sapte luni închisoare in dosarul RAFO-Carom.

Pagina 1 din 1



Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate