Editura Evenimentul si Capital

O Dacie nou-nouță, cadoul Liceului Traian pentru o doamnă inspector școlar

Neculai Onțanu și Mihaela Ciho, cu regretatul Augustin Buzura la Biserica Olari
Autor: | | 5 Comentarii | 7874 Vizualizari

Autoturismul a fost achiziționat de unitatea școlară, via Primăria Sector 2 condusă de Neculai Onțanu, cu dedicație pentru prof. Mihaela Ciho

Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic „Traian” din București se întrunea, pe 28 octombrie 2014, având pe ordinea de zi, la punctul 1, „discutarea hotărârii privind achiziționarea unui autoturism în dotarea Liceului Teoretic Traian”, iar la punctul 2, „desemnarea membrilor Comisiei de Achiziții”.

„Mașina este destinată inspectoratului”

Membrii Consiliul de Administrație (CA) au decis, în prezența reprezentanților sindicatelor și părinților, după cum este consemnat în continuare în Procesul-verbal: „Având în vedere faptul că, prin buget, Liceului Teoretic „Traian” i-a fost repartizată suma de 90.000 RON de către Primăria Sectorului 2 în vederea achiziționării unui autoturism, doamna director supune aprobării membrilor CA întreprinderea demersurilor legale în acest scop. Mașina este destinată inspectoratului. Membrii CA sunt de acord. Doamna director adjunct C.G. propune numirea unei Comisii de Achiziții în acest scop”.

De aici încolo, achiziționarea unei mașini „destinate inspectoratului” a mers ață. Potrivit facturii din 13 noiembrie 2014, Liceul Teoretic Traian devine fericitul proprietar al unui autoturism „Dacia Duster Larureate 15 110 E5 4X4”, contra sumei de 76.817,99 lei cu TVA. Următorul pas a fost, firesc, înmatricularea mașinii, care primește de la poliție, pe 23 decembrie 2014, numărul B- 253-LTT, adică inițialele Liceului Teoretic Traian.

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Zor mare să se încheie „Comodatul”

Nici nu trecuseră bine Sărbătorile de iarnă că, pe 5 ianuarie 2015, se încheie contractul de comodat nr.1 între Liceul Traian, în calitate de comodant, și Inspectoratul Școlar al municipiului București, reprezentat de prof. Mihaela Ciho, inspector școlar pentru management instituțional Sector 2, în calitate de comodatar.

Pe scurt, liceul îi dă inspectorului Ciho Duster-ul spre folosință, pe o perioadă de cinci ani, începând chiar din acea zi. Contractul este ștampilat și semnat din partea liceului de director, iar din partea inspectoratului este doar iscălit de prof. Mihaela Ciho, ștampila lipsind cu desăvârșire.

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Tema zilei
15:41 Nepoata NECUNOSCUTĂ a Regelui Mihai. O poveste cu PRINȚESE 20:32 RISC URIAȘ pentru Principesa Margareta. Ar putea PIERDE TOTUL într-o singură zi. Următoarea săptămână este CRUCIALĂ 14:03 Repetiții pentru FUNERALIILE REGALE. Traficul rutier a fost DEVIAT. ANUNȚ de ultimă oră al POLIȚIȘTILOR! Care sunt STRĂZILE BLOCATE 13:37 PRIMUL reprezentant al unei CASE REGALE europene își anunță PARTICIPAREA la funeraliile Regelui Mihai 19:35 PSD a anunțat că IESE în STRADĂ. Unde vor fi prezenți 12:01 Toți l-am CÂNTAT, dar NU-I ȘTIM POVESTEA. Cântecul COMPUS SPECIAL pentru REGELE-COPIL. EXCLUSIV EvZ 10:22 BREAKING NEWS! Programul OFICIAL al funeraliilor Regelui Mihai I al României 09:05 Impresiile infirmierei care l-a îngrijit pe Regele Mihai: „Era adorabil...” 18:28 REGELE MIHAI a fost ULTIMUL MOȘTENITOR AL BIZANȚULUI, EPISCOP și membru pe viață al SINODULUI BOR 18:27 VIITORUL statut al CASEI REGALE a fost explicat PE ÎNŢELESUL TUTUROR de un avocat cunoscut 18:23 Înmormântarea Regelui după apusul soarelui este perfect ortodoxă 17:26 Principesa Margareta, ATACATĂ EXTREM de un politician: „Cucoană, opreşte-te” Sursa criticilor? BANII 15:52 SERBĂRILE ȘCOLARE de Crăciun, în PERICOL. Motivul INCREDIBIL pentru care s-ar putea ANULA - Exclusiv EVZ 13:25 A fost Regele Mihai șantajat de ruși? România lui Cristoiu 12:06 DECIZIA Casei Regale ESTE CLARĂ. Nu există ALTĂ VARIANTĂ 20:04 AVION din TEATRELE de RĂZBOI la Funeraliile Regale. Cum și când va fi adus trupul neînsuflețit al Regelui Mihai în România 19:32 ANUNȚ de la Principele Nicolae. Cum va participa la înmormântarea bunicului său, Regele Mihai. Încă așteaptă... 16:29 CTP i-a desfiinţat pe urmaşii Regelui Mihai: „Casa Regală, lacheul de imagine al Guvernului contra 25 milioane euro” 16:29 Dezvăluiri despre vizita Regelui Mihai din 1992: Scenariul Puterii prevedea ca evenimentul să fie marcat de grave violențe! 10:09 Reportaj: Regele Mihai, în ochii celor care odinioară i-au fost supuși

Articole salvate