HITLER și BIN LADEN au semnat PETIȚIA LUI VOICULESCU. Cum își bat joc românii de petiția Antenei 3

HITLER și BIN LADEN au semnat PETIȚIA LUI VOICULESCU. Cum își bat joc românii de petiția Antenei 3

Antena 3 a inițiat o petiție online pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, despre care a anunțat că a strâns peste 160.000 de semnături. În realitate însă, o astfel de petiție poate fi trucată cu ușurință, după cum au demonstrat reportervirtual.ro și stareapresei.ro.

Citiţi mai mult: CARICATURILE VEDETELOR lui FELIX, trimise de CITITORII evz: ȘAMPON ANTENE spală bine creierul | GALERIE FOTO

Experimentul a fost următorul: petiția a fost semnată în numele unor personaje fictive sau personalități, iar adresele de e-mail au fost completate la întâmplare.

„Astfel, pentru încălzire, am început cu Adrian Ionescu din Turnu Severin. Încurajaţi de rezultat, am continuat cu Consuela Semnărescu din Cluj. Apoi ne-am dezlănţuit cu Constantin Brâncoveanu din Buhuşi, însă… ooops! ne-a scăpat aceeaşi adresă de email, consuela.semnarescu@gmail.com, lucru care nu a fost o problemă pentru prietenoasa Petitieonline.com. Ea ne-a mulţumit iarăşi, ca o copiliţă cuminte. Apoi, ne-am pus ingeniozitatea la lucru şi i-am mai semnat, în ordine, pe: Mircea Eliade din Cugir, Dimitrie Cantemir din Săhăteni, Petre Ţuţea din Craiova Traian Băsescu din Siliştea-Gumeşti, Vasile Blaga din Ştefăneşti, Antonie Iorgovan din Deda, Ion Iliescu din Ciulniţa, Elena Udrea din Pleşcoi, Eugen Ionescu din Târnăveni, Akira Kurosawa din Reghin, Janis Joplin din Galaţi, Dan Voiculescu din Botniţa, Victor Ponta din Lisa, Adrian Năstase din Rahova, George Becali de la Poarta Albă, Barack Obama din Reşiţa, Vladimir Putin din Bălţi", mai scriu cei de la Starea Presei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și românii s-au distrat pe seama petiției Antena 3, semnând cu nume ca Adolf Hitler, Osama ben Laden, Che Guevara, Nelson Mandela și altele. Concluzia: "cele peste 107.000 de semnături de până acum la această petiţie pot fi trucate copios".