Cu un pas mai aproape de marele pot la LOTO. Algoritmul prin care îți poți crește șansele de câștig

Cu un pas mai aproape de marele pot la LOTO. Algoritmul prin care îți poți crește șansele de câștig

Matematicianul brazilian Renato Gianella a descoperit un algoritm prin care este foarte posibil să prezici ce numere au şanse mai mari să fie extrase.

Studiul său, intitulat "The Geometry of Chance: Lotto Numbers Follow a Predicted Pattern" ("Geometria şansei: Numerele de la Loto respectă un tipar prezis"), arată că există un  tipar aplicabil în toate loteriile din lume, scrie Mediafax.

"Loteria nu ar trebui să mai fie văzută ca formă de joc de norococ, ci ca reprezentarea autentică a teoriei probabilistice şi a Legii numerelor mari", este de părere Gianella. Bazându-se pe extragerile anterioare din 20 de țări diferite, el a realizat un site care foloseșre un model pe bază de culori. El a redus cele 12.271.512 posibile stabilite prin regula lui Pascal la combinații la 210 modele de culori. Teoria sa arată că dacă alegem doar numere mici (de la 1 la 9), şansele ca o asemenea combinaţie să fie extrasă sunt de doar 0.0007%, fiindcă există doar 84 de combinaţii posibile cu aceste numere. Este recomandat să alegem numere cât mai diferite, marcate în tabelul său cu o cromatică disctinctă, şansele crescând astfel la 2,6403%, deoarece există 324.000 de combinaţii posibile.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • HARTA NEAGRĂ a României. Judeţele cele mai afectate de un fenomen grav care pândeşte azi pe toată lumea
  • 15 MILIOANE de euro furate din România. Complicii dispărutului Marta trăiau ca nababii în America. Maşini scumpe şi vile de lux!
  • EXCLUSIV EVZ.Cum a fost prins Mihail Vlasov cu mita-n braţe: "N-am idee ce e acolo!". Procuror:"Haideţi, mergem la sediu, vedem ce avem noi aici

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Ce ştiu ei şi NU ştii tu: Secretele ASCUNSE de la COAFOR
  • Sunt cei mai norocoşi oameni din lume? Au supravieţuit unor accidente cumplite| GALERIE FOTO
  • Mulţi parteneri de SEX? De ce sunt DUR judecate femeile care fac asta