Editura Evenimentul si Capital

Concursul devenit fenomen, „Pun pariu pe talent”, și-a ales câștigătorii

14-05/19silence-bun-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 204 Vizualizari

Premiul cel mare, contractul muzical oferit de MANGO RECORDS, a fost câștigat de liceenii de la Gheorghe Lazăr, iar trofeul a ajuns la „Elena Cuza”, pentru un număr de gimnastică demn de olimpiadă.

Finala celei de-a doua ediții a concursului „Pun pariu pe talent”, dedicat în exclusivitate liceenilor, și-a ales câștigătorii duminică, 25 mai, în Clubul Blue din București.

Susținerea a reușit să transforme performanțele tinerilor din competiție în momente de neuitat. Peste 600 de liceeni au venit să-i vadă pe cei care le reprezintă liceul și i-au susținut cu bannere, fluiere și steaguri. La etapa finală au participat doar 20 dintre cei mai buni, iar calitatea show-ului i-a ținut cu sufletul la gură pe toți cei prezenți aproape trei ore.

Juriul format din profesioniști, Andrei Leonte, câștigătorul X Factor din prima ediție, Liviu Hodor de la Radio 21 și Mădălina, de la Red Blond (Mango Records), a alcătuit, alături de public și concurenți, topul performanțelor.

Pe locul 3, la egalitate, au fost cele două momente din liceul Lazăr: trupa „Silence Speaks” (câștigătoare a contractului oferit de juriu) și performanța incredibilă a lui Andrei Stănișteanu&Lucia Rusu.

Locul 2 a adus tot egalitate, dar pentru două licee diferite. Colegiul „I.L. Caragiale” - prin frumoșii lor reprezentanți Corina Vasquez și David Enescu - alături de Colegiul Național „Matei Basarab”, prin cel mai energic concurent, Andrei Duțu.

Gimnastele au ridicat jurații în picioare

Trofeul a ajuns în acest an la Colegiul Național „Elena Cuza”, datorită performanței celor două gimnaste, Irina Păun și Andreea Petcu. Fetele au reușit să ofere o lecție de disciplină, talent și fair play. Execuția periculoasă a ținut sala cu sufletul la gură, iar pe jurați i-a ridicat în picioare.

Pentru că sportul înseamnă echipă, cele două fete l-au cooptat și pe semifinalistul din Cuza, Mihai Mercaș, care a asigurat muzica pentru momentul lor.

Andreea Petcu, gimnasta care a obținut trofeul, este surprinsă de rezultat: „În primul rând, vreau mulțumesc susținătorilor, deoarece fără ei sunt sigură că nu reușit să câștigăm. Nu mă așteptam ca eu și Irina să câștigăm, iar când am aflat, surpriza a fost cu atât mai mare. Nu știu cum să explic exact ce am simțit, știu doar că după aceea m-am gândit că munca noastră de atâția ani a fost răsplatită. De asemenea, țin să le mulțumesc organizatorilor fiindcă au fost mereu alături de noi și au reușit să organizeze o finală pe măsura așteptărilor noastre.”

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate