Editura Evenimentul si Capital

Chiolhanurile noului baron de Cluj, pe banii regiilor de stat

Autor: | | 6 Comentarii | 2759 Vizualizari

Liberalul Mihai Seplecan este implicat într-un prim mare scandal. El este acuzat că a dat o petrecere privată pentru alegerea în funcția de vice, pe banii Aeroportului Internațional Cluj Napoca

Mai mulți angajați de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca au reclamat faptul că instituția lor a plătit petrecerea dată de noul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, în cinstea alegerii în această funcție. Cheful cu pricina a avut loc în data de 25 mai 2015, la restaurantul Hotelului Victoria din Cluj Napoca, subordonat Regiei Autonome a Protocolului de Stat. Factura emisă de hotel este destinată nu lui Seplecan, ci Aeroportului Internațional din Cluj Napoca, în condițiile în care niciun angajat al acestei instituții nu a fost invitat.

„Factura este pentru petrecerea dată de Mihai Seplecan, care la data respectivă a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj. Din câte știm, la această petrecere au participat mai mulți primari liberali din județul Cluj și diverși oameni de afaceri”, susține un salariat al aeroportului. Realitatea confirmă declarația angajatului de la Regia Autonomă Aeroportul Internațional Cluj Napoca, instituție subordonată Consiliului Județean. La data de 25 mai 2015, Regia Autonomă Victoria a emis factura cu numărul 010422 în valoare de 2.000 de lei, pentru „prestări servicii de alimentație publică conform notei de plată virament 2839 anexat”.


FOTO: Nota de plată FOTO: EVZ


Chef după ședință

Petrecerea a avut loc la scurt timp după ședința Consiliului Județean Cluj, din data de 25 mai 2015, când Seplecan a fost ales vicepreședinte al acestei instituții.

Ulterior, în data de 10 iunie 2015, același personaj politic a fost ales președinte al aceluiași for. Întrebat de ce a petrecut pe banii aeroportului, Seplecan a declarat, scurt, că nu își mai aduce aminte de petrecere și ne-a urat o zi bună. Nici directoarea hotelului Victoria nu a fost mai dornică să facă declarații atunci când a aflat despre subiect. Nely Dreoni este membră a PNL Cluj și o apropiată a lui Seplecan.

„Încercați să aflați date de la Consiliul Județean. A trecut atâta timp. Nici măcar nu am agenda la mine”. Întrebată de ce a fost emisă factură pentru Aeroportul Internațional Cluj Napoca dacă petrecerea a fost dată de Seplecan, Dreoni a comentat scurt: „Nu eu facturez, pentru că nu sunt contabil”.

Loading...
Pagina 1 din 2



Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate