Editura Evenimentul si Capital

Cand politrucii ajung şefi, instituţiile incetează să funcţioneze şi nu ştim de ce mor bebeluşii

Malin Bot
Autor: | | 17 Comentarii | 3126 Vizualizari

Mor bebeluşi sub privirile îngrozite ale părinţilor şi instituţiile responsabile nu sunt capabile să ofere publicului un răspuns aparent simplu. Nu ne putem imagina ce este în sufletul celor care şi-au pierdut copilul şi nici spaima altor părinţi care caută disperaţi să-şi protejeze micuţii.


Pe aceeaşi tema: CNA: Poliţistul corupt care este mână în mână cu interlopii din cartierEste siderant să vezi, în anul 2016, într-o ţară membră a Uniunii Europene că autorităţile bâjbâie incapabile să identifice sursa îmbolnăvirii şi să elimine pericolul care pândeşte şi acum pe toată lumea.

Ba mai mult, pentru că au comunicat prost şi fără să aibă rezultate clare, au mai şi distrus un mic brand local.

Autoritatea Sanitară Veterinară şi pentru Siguranta Alimentelor pur şi simplu este inexistentă într-o problemă gravă ce ţine exact de securitatea alimentară.

Desigur, dacă îi îtrebi ce fac, îţi oferă o tonă de explicaţii, scuze şi răspunsuri. În practică instituţia aceasta funcţionează fără niciun rezultat concret după foarte mult timp de la apariţia primului caz şi asta este extrem de grav.

Situaţia în care ne aflăm este produsă de un fenomen care paralizează foarte multe dintre instituţiile statului. Este o boală care afactează sisteme vitale ale statului, provenită din mentalitatea comunistă care impunea ca partidul să fie „în toate”.

Pentru că nu am lustrat comuniştii şi securiştii după 1989, aceştia au construit statul cu aceleaşi metehne păcătoase. Partidul, indiferent cum s-a numit el când a exercitat Puterea, a împins în instituţii tot felul de politruci incompetenţi. La fiecare rocadă au ajuns pe funcţii oameni şi mai proşti plasaţi acolo numai pe criteriul obedienţei şi disponibilităţii de a face orice pentru a strânge bani.  

Direcţiile judeţene Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au fost doar ciosvârte pe care partidele le-au tranşat din ospăţul Puterii. Politrucii decişi să folosească aceste funcţii pentru a stoarce cât mai mulţi bani destinaţi averii personale şi campaniilor electorale au înlocuit încet profesioniştii din acest domeniu.


 

La cat de tarziu au identificat o pista autoritatile, nu m-ar mira sa aflam maine ca au fost in eroare. Intre timp l-au... Posted by Malin Bot on Tuesday, March 1, 2016⇒ Oamenii capabili care au rămas în sistem au constatat, an după an, cum ajung să fie conduşi de şefi tot mai corupţi şi incompetenţi şi mulţi dintre ei au plecat scârbiţi din sistem, din acest motiv.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate