BAC 2017! De interes pentru toţi candidaţii. Aşa vor arăta subiectele de examen!

BAC 2017! De interes pentru toţi candidaţii. Aşa vor arăta subiectele de examen!

Liceenii care susţin examenul maturităţii trebuie să înceapă pregătirea pentru BAC. Ministerul Educaţiei a publicat subictele orientative cu care se vor confrunta tinerii în lunile iunie şi iulie.

Modelele orientative de subiecte/biletele de examen/pachetele de fișiere pentru examenul național de Bacalaureat au fost concepute în concordanţă cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea candidaților de analiză, de sinteză, de generalizare şi de abstractizare. De asemenea, acestea vizează cuprinderea echilibrată a materiei studiate, solicitându-se demonstrarea competenţelor prevăzute în programele de examen, respectiv încadrarea în timpul prevăzut de metodologie pentru rezolvarea sarcinilor de lucru. Comparativ cu anul trecut nu au fost operate modificări în structura subiectelor.

Aşa va arăta structura examenlui la Limba şi Lit. Română. Restul subiectelor, diferenţiate în funcţie de profil, sunt disponibile pe site-ul http://edu.ro sau click direct pe expresia Modele orientative de mai sus. 

Ne puteți urmări și pe Google News