Arafat, despre cazul angajaţilor Aeroportului din Sibiu: Nu ştim dacă este gripă porcină. Institutul Cantacuzino analizează probele

Arafat, despre cazul angajaţilor Aeroportului din Sibiu: Nu ştim dacă este gripă porcină. Institutul Cantacuzino analizează probele

Angajatul Aeroportului din Sibiu care a decedat a avut o infecţie respiratorie gravă, iar ceilalţi doi colegi ai acestuia sunt într-o fază uşoară a bolii, probele recoltate de la aceştia fiind trimise la Institutul Cantacuzino, pentru a se stabili cauza, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

"Nu trebuie să inducem panică atât timp cât nu ştim despre ce este vorba. Ştim de ani de zile însă că gripa poate provoca şi deces, în anumite condiţii. În aceste cazuri au fost recoltate probe, care au fost trimise spre analiză la Institutul Cantacuzino", a declarat, pentru Mediafax, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii.

Întrebat dacă există suspiciunea de gripă porcină, Raed Arafat a spus că nu se poate spune că aceasta ar fi cauza, precizând că sunt multe virusuri paragripale care ar fi putut produce îmbolnăvirile.

"Nu ştim despre ce este vorba, nu ne putem pronunţa, pentru că nu avem voie să ne jucăm cu diagnosticele şi să inducem panică în populaţie", a mai spus secretarul de stat. Doi angajaţi ai Aeroportului din Sibiu au ajuns, marţi seară, la Spitalul Judeţean Sibiu, cu simptome ale unor afecţiuni respiratorii. Bărbaţii au fost internaţi după ce un coleg, care avea simptome similare, a murit luni. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Traian Băsescu îi cere "imperativ" lui Victor Ponta SĂ NU MAI ATACE justiția
  • UNGARIA are strategie de CUMPĂRARE a terenurilor agricole din TRANSILVANIA
  • Cătălin Predoiu divulgă cum negocia Crin Antonescu trecerea legii privind amnistierea unor fapte penale

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • CREATURA filmată pe tot mapamondul. Dovezi că MONSTRUL există? / VIDEO
  • EMOŢIONANTĂ: Povestea NEFERICITĂ a uneia dintre cele mai SEXY blonde
  • Povestea bărbatului care se crede IISUS HRISTOS și pe care îl urmează SUTE DE FEMEI | GALERIE FOTO