Editura Evenimentul si Capital

UMBRA lui Putin peste BREXIT. A fost Nigel FARAGE cârmuit de Putin spre IEŞIREA din UE? LEGĂTURILE puternice cu DESPOTUL de la MOSCOVA şi coincidenţele care pun în altă lumină RUPEREA MARII BRITANII de UE. Semnele PLANULUI ASCUNS

Vladimir Putin este acuzat că susţine partidele naţionaliste care vor dezmembrarea UE
Autor: | | 54 Comentarii | 5437 Vizualizari

Nigel Farage, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre politicienii britanici importanți care au susţinut ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Acesta declara, în martie 2014, pentru publicaţia The Independent, că liderul politic pe care îl admiră cel mai mult de pe scena politică a lumii este Vladimir Putin.


Pe aceeaşi temă: Cum îşi construieşte Vladimir Putin mult visatul IMPERIU contra Occidentului. Planul DIABOLIC implică şi MANEVRE ascunse prin care se încearcă provocarea UNUI CONFLICT în România. PERICOLUL care ne pândeşteFarage este cel care a susţinut şi a organizat întreaga campanie împotriva premierului britanic David Cameron, pentru ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană. 

Unul dintre liderii politici ai lumii care a susţinut, tacit, acest referendum, este chiar oficialul rus Vladimir Putin. Desigur, în tot acest timp Putin a avut grijă să dea tot felul de declaraţii prin care să se distanţeze de acest subiect.

"Aceasta nu este problema noastră, este problema poporului britanic. Eu am opinia mea pe acest subiect, dar nu doresc să mă exprim în avans. Cred ca ar fi incorect din partea mea să fac acest lucru", declara Putin cu doar câteva zile înainte de referendum. 

Nigel Farage a fost însă susţinut puternic de propaganda Moscovei în Europa.

De exemplu, a fost prezentat cetăţenilor ruşi înainte să-l cunoască bine cei britanici, prin postul de televiziune Russia Today, ca fiind liderul care va reda independenţa Marii Britanii şi va fi primul care va duce la dizolvarea Uniunii Europene.

Russia Today este principala televiziune naţională rusească, cu sediul la Moscova, prin care se doreşte împiedicarea propagandei occidentale împotriva ţării, după ce Rusia s-a întors la autoritarism. Russia Today este cel mai urmărit canal de informaţii pe YouTube, la sfârşitul anului 2015 s-au numărat peste trei miliarde de vizualizări. 

Iată că referendumul Brexit confirmă un prim pas al „profeţiei" făcută exact de unul dintre principalii vectori ai propagandei Rusiei.

După rezultatele de vineri, Putin a avut grijă să reacţioneze oficial, când premierul David Cameron ar afirmat că Rusia are un interes în ieşirea Marii Britanii din UE.

"Afirmaţiile făcute de premierul Marii Britanii, David Cameron, înainte de acest plebiscit, înainte de acest referendum, privind poziţia Rusiei, nu au nicio bază şi nu au avut niciodată. Cred că acest lucru nu este altceva decât o încercare eronată de a influenţa opinia publică în propria ţară. După cum vedem, nu a avut nici măcar rezultatul dorit", a transmis Putin. El a subliniat că afirmaţii potrivit cărora Moscova ar fi interesată de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană „arată nivelul scăzut de cultură politică"...

Nigel Farage este cel care în urmă cu doi ani era de părere că romii vor să invadeze Marea Britanie şi că ei sunt direct responsabili pentru toate infracţiunile comise de către imigranţi. 

Despre semnele unui posibil plan ascuns al lui Putin de dezmembrare a Uniunii Europene:


PUTIN profită din plin după BREXIT. Cum câștigă teren Moscova de pe urma referendumului care SCOATE Marea Britanie din Uniunea Europeana

Ministrul Britanic al Afacerilor Externe, Philip Hammond, estimează că Marea Britanie își va piede mult din puterea polticii sale externe în urma referendumului privind aparența la Uniunea Europeană. Citiţi aici continuarea!


Cum distruge Vladimir Putin Uniunea Europeană cu ajutorul agenţilor extremişti. Unul dintre aceştia a venit recent în România

Invitata de onoare a Conferinței Internaționale ”Europa noastră — Europa Națiunilor”, desfăşurată recent la Sinaia, Marine Le Pen este liderul Frontului Naţional din Franţa, mişcare de dreapta, cu caracter xenofob, conservator şi antisemit, acuzată recent că a beneficiat şi încă beneficiază de supot financiar din Rusia. De altfel, Rusia susţine şi chiar finanţează forţele europene de extreme stânga și dreapta, cu scopul de a slăbi şi diviza Uniunea Europeană.

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate