Evenimentul Zilei > Actualitate > Zvonurile se confirmă. BOMBĂ în showbiz-ul dâmboviţean. „Craiul de Dorobanţi” va începe o nouă viaţă
Zvonurile se confirmă. BOMBĂ în showbiz-ul dâmboviţean. „Craiul de Dorobanţi” va începe o nouă viaţă

Zvonurile se confirmă. BOMBĂ în showbiz-ul dâmboviţean. „Craiul de Dorobanţi” va începe o nouă viaţă

Cu ceva timp în urmă, „craiul de Dorobanţi” sau pe numele său adevărat Codin Maticiuc a scris pe pagina sa de socializare că ştie deja ce nume să pună viitorilor săi copii. Fanii au crezur că este o glumă. Acum, la început de an, Codin Maticiuc a fost văzut într-o librărie căutând o carte despre îngrijirea copilului. Şi nu era singur.

Codin Maticiuc urmează să devină tătic. Celebrul "crai de Dorobanţi" va începe astfel o nouă etapă a vieţii sale, potrivit wowbiz.ro

Codin Maticiuc va deveni curând tătic. "Craiul de Dorobanţi" a fost filmat într-o librărie alături de cea care îi va naşte lui Codin primul copil.

Cel mai probabil Codin Maticiuc studia cărţi despre cum să te comporţi ca părinte, având în vedere că va fi pus în faţa unei încercări cu care nu s-a mai confruntat până acum.

Ce scria Codin despre numele copilului său

Dacă ar fi să ne luăm după o postare mai veche a lui Codin Maticiuc, în cazul în care copilul va fi fată se va numi Smaranda, iar dacă va fi băiat îl va chema Ion.

"Pe băiatul meu îl va chema Ion şi pe fata mea Smaranda. Ştiu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creştem în România şi să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici", scria Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.