„Zori de zi” vine mai devreme

„Zori de zi” vine mai devreme

Volumul „Zori de zi”, ultimul din seria „Amurg”, de Stephenie Meyer, va fi lansat simultan mâine, de RAO, în toate librăriile din Bucureşti şi din ţară.

Editura RAO şi  MTV România organizează mâine lansarea volumului „Zori de zi”, ultimul titlu din seria „Amurg”, de Stephenie Meyer. La evenimentul care se va desfăşura de la ora 19.00, la Carrefour Băneasa, se vor face concursuri şi se vor acorda premii-surpriză pentru fani.  

În „Zori de zi”, ultima carte din seria în care au apărut până acum titlurile „Amurg”, „Lună nouă”, „Eclipsa”, se va afla finalul poveştii de dragoste dintre Bella şi vampirul Eduard . 

„Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i daruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat?”, sunt întrebările ridicate de scriitoarea Stephenie Meyer. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Misterul iubirii platonice

Odată cu această serie, Stephenie Meyer a devenit cea mai bine vândută autoare a Americii. Scriitoarea a absolvit Brigham Young University, unde a studiat literatura engleză. Casnică, de religie mormonă, Meyer şi-a dorit să arate prin cărţile ei că viaţa îţi dă întotdeauna posibilitatea să alegi şi calea cea bună. Totodată, a vrut să transmită tuturor tinerilor un mesaj în care crede cu tărie: emoţiile sunt importante, iar misterul iubirii platonice nu trebuie considerat desuet. Stephenie Meyer trăieşte în prezent în Arizona alături de soţul ei şi de cei trei fii ai lor. 

Seria Amurg:

  • cele mai recente date de vânzări  arată că seria s-a vândut în peste 42 de milioane de exemplare în toata lumea;
  • în Statele Unite, volumul Amurg s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare;
  • potrivit USA Today, de la sfârşitul lui noiembrie 2008 una din cinci cărţi cumpărate în Statele Unite a fost scrisă de Stephenie Meyer;
  • fanii seriei au creat peste 100 de site-uri;
  • cărţile au fost traduse în 37 de limbi (printre care vietnameză şi chineză);
  • romanele lui Stephenie Meyer au obţinut atât recunoaşterea publicului, cât şi pe cea a criticii: 30 de săptămâni pe locul 1 în topul New York Times Bestselling Series, 75 de săptămâni pe lista USA Today, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai bună carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai bună carte a deceniului” – Amazon, prezentă în Top 10 al cărţilor pentru tineri realizat de Booklist.