De zeci de ani s-a încercat cu disperare să afle ce ascunde baza secretă a Forțelor Aeriene ale SUA, situată în deșertul din Nevada, SUA . Teoreticienii conspirației consideră că formele de viață extraterestră din urma incidentului Roswell sunt acolo și că guvernul american exploatează tehnologia lor pentru a dezvolta următoarea generație de arme.
Ei au folosit imagini făcute în zonă în ultimii ani ca „dovadă”.  Un videoclip, lansat săptămâna aceasta, a arătat cum lumini misterioase au apărut „deasupra bazei” de două ori în două zile.
Un teoretician renumit a spus că ceea ce se vede deasupra nivelului solului în Zona 51 este „doar vârful aisbergului”. Blake Cousins ​​- care conduce canalul ThirdPhaseofMoon pe YouTube – a declarat pentru Daily Star Online cum „foștii angajați ai Zonei 51” i-au spus că există un „oraș subteran” sub Zona 51.
„Dacă o persoană sau un grup de oameni ar reușit să intre și să deschidă ușile nivelurilor subterane, vor vedea un oraș subteran imens cum nu mai există pe planeta noastră”.  „Este ceva atât de mare încât Zona 51 de la nivelul solului este doar vârful aisbergului”. 
„Nivelul subteran ar trebui să fie cu cel puțin 50 de etaje, din câte am auzit, iar acestea se extind până la Oceanul Pacific și alte părți ale Statelor Unite”.  Coasta din California – cu ieşire la Pacific – se află la mai mult de 500 km de Zona 51.  „Este de neimaginat cât de mare este acest spațiu ”, a adăugat el.
Potrivit expertului în OZN-uri, baza nu este condusă doar de Statele Unite, ci de o „coaliție internațională”.  Blake a recunoscut că este foarte puțin probabil ca oamenii să se apropie de bază (în această toamnă când este programată „invazia”), mai ales dacă armata are ordin să tragă în cei care ar încearcă să străbată zona cu forţa. VIDEO AICI

Te-ar putea interesa și: