„De Ziua Europei, Iohannis a ținut un discurs Antieuropean”
Editura Evenimentul si Capital

„De Ziua Europei, Iohannis a ținut un discurs Antieuropean”

Autor: | | 3 Comentarii | 1091 Vizualizari

În opinia politicianului Gelu Vişan, președintele Iohannis este „Antiromân, Antisemit și Mincinos”. Toate aceste acuzaţii le argumentează într-o postare pe contul personal de socializare undea firmă că Iohannis lasă să se înţeleagă că există politicieni şi partide antieuropene, ceea ce nu este adevărat. Practic, „Iohannis forțează un Curent Antieuropean care nu există”.

Klauss Iohannis a luat-o pe arătură cu declarațiile politice, încercând de fiecare dată să acopere declarația antisemită care-l va costa mandatul de președinte. Am spus în postarea trecută și am argumentat că Iohannis are un comportament nazist și antisemit, astăzi vedem că luptă cu toată forța împotriva României. In discursul său de la Recepția prilejuită de Ziua Europei, Iohannis a spus: "Unii politicieni pun sub semnul întrebării rolul şi relevanţa Uniunii Europene. Ei omit cu bună ştiintă beneficiile uriaşe, sugerând ca ne-ar fi mai bine în afara marii familii europene Auzim în România voci care dau vina pe Europa şi pe Bruxelles pentru aproape orice, deranjaţi de standardele europene"

Când de la nivelul funcție Prezidențiale, de Ziua Europei, în fața întregii conduceri din Statul Român, dar și a Ambasadorilor, oamenilor de afaceri, deci a peste 1000 de oameni spui: "Unii Politicieni pun sub semnul întrebării... " afirmi răspicat că în România sunt partide și politicieni care militează pentru ieșirea din UE. Îl provoc pe Klauss Werner Iohannis să spună un singur nume de un astfel de politician. Dacă nu spune, îl acuz public că prin discursul de azi, Klaus Werner Iohannis, de Ziua Europei, a ținut un discurs profund Antieuropean!

O să argumentez: Iohannis inventează faptul că în România ar exista politicieni, deci și partide antieuropene. Practic, Iohannis forțează un Curent Antieuropean care nu există. In spațiul public nu a existat nici o, repet, nici o declarație a vreunui politician notabil care să ceară ieșirea României din UE sau desființarea UE.

Cel mult, s-au ridicat câteva probleme corecte: Nu este corect ca UE să fie condusă de Germania, România nu poate fi un land german, o colonie nemțească, așa cum vrea Klauss Iohannis, care execută fără crâcnire ordinele Angelei Merkel, capitalul Românesc trebuie apărat, așa cum fac toate Statele UE.

Această abordare o găsim în toată Uniunea Europeană, inclusiv în Germania la partidele care fac opoziție Angelei Merkel și care o cataloghează în fel și chip.

Revenind, în România: NU există un Curent Antieuropean și nici Partide Antieuropene. Inventarea unui Curent Antieuropean și a unei politici Antieuropene în România, chiar de Ziua Europei, aduce grave deservicii României, în primul rând, dar și UE, în ansamblu, forțând APARIȚIA unui Curent Antieuropean în România. Există o regulă în marketingul politic: Un subiect despre care nu vorbești NU Există, un subiect despre care începi să vorbești, chiar dacă nu există, începe să EXISTE. Prin discursul de azi, Iohannis forțează apariția unui Curent Antieuropean în România: De ce?", se întreabă Gelu Vişan în postarea sa depe Facebook.

Pagina 1 din 1
Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate