Youtube va subtitra o parte din conținutul video

Youtube va subtitra o parte din conținutul video

Emisiunile și programele care sunt transmise live pe cea mai mare platformă video de pe internet vor fi traduse și subtitrate.

Într-o conferință de presă, care a avut loc ieri, Google a anunțat că va lansa un serviciu pe site-ul Youtube, cea mai mare platformă on-line video, care presupune ca o parte dintre programele care se transmit live să fie subtitrate.

Proiectul, care se implementează pe YouTube Live, a mai fost testat până acum, însă cu un soft care interpreta discursul oral și-l traducea automat. Din păcate, cei de la Google au ajuns la concluzia că nu e o soluție foarte bună și că sunt foarte multe erori de traducere.

De aceea, noul sistem presupune ca traducerile să fie făcute de oameni. Noul proiect ar urma să se aplice pentru colaboratorii YouTube, iar în cel mai scurt timp am putea beneficia de subtitrarea în timp real a știrilor, emisiunilor sau conferințelor de presă în limba chineză, arabă sau engleză. YouTube Live e o secțiunea a site-ului pe care se pot urmări evenimente și posturi TV în direct.  

Ne puteți urmări și pe Google News