Evenimentul Zilei > International > William și Kate vor anunța numele micuței prințese după ce vor primi acordul Reginei Elisabeta
William și Kate vor anunța numele micuței prințese după ce vor primi acordul Reginei Elisabeta

William și Kate vor anunța numele micuței prințese după ce vor primi acordul Reginei Elisabeta

Ducele și Ducesa de Cambridge s-au decis asupra numelui pe care îl va purta micuța prințesă, dar îl vor da publicității abia după ce vor primi acordul suveranei Marii Britanii, susțin surse din anturajul familiei regale citate de Daily Mail.

După ce micuța prințesă a fost prezentată fratelui ei George și celorlalți membri ai familiei, va avea astăzi prima întrevedere cu Regina Elisabeta a II-a.

Nu există niciun protocol care să prevadă că suverana trebuie consultată cu privire la numele micuților ce se nasc în familia regală și, potrivit acelorași surse, nici nu a impus să afle numele înaintea publicului. Însă, este deja bine cunoscuta relația foarte apropiată dintre Prințul William și regină, motiv pentru care acesta a decis să-i acorde suveranei onoarea de a fi consultată, în cadrul întâlnirii de la Sandringham, cu privire la numele micii prințese.

Întâlnirea va avea loc, cel mai probabil, la reședința prințului William din Norfolk, aflată la doar câțiva kilometri de Wood Farm, reședința unde se află în prezent Regina Elisabeta și Prințul Phillip.

Numele prințesei a provocat o adevărată isterie a pariurilor, cele mai bine cotate fiind Charlotte și Alice.