Evenimentul Zilei > Social > ALERTĂ de la ANM. Schimbare DRAMATICĂ de VREME. Nimeni nu se aștepta la AȘA CEVA
ALERTĂ de la ANM. Schimbare DRAMATICĂ de VREME. Nimeni nu se aștepta la AȘA CEVA

ALERTĂ de la ANM. Schimbare DRAMATICĂ de VREME. Nimeni nu se aștepta la AȘA CEVA

Începând de duminică, vremea se va încălzi uşor cam peste tot în majoritatea țării. Va mai ninge slab şi izolat în nord-vest şi la munte, iar în prima parte a zilei în sud-estul extrem al ţării aşteptăm lapoviţă şi ninsoare. Dimineaţa va fi ceațã iar la amiază vor fi temperaturi cuprinse între - 3 în depresiuni şi 7 grade Celsius în vestul ţării.

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă înnorări temporare, iar duminică dimineaţa aşteptăm lapoviţă şi ninsoare. După prânz vor fi temperaturi de până la 4 grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei se vor înregistra de asemenea, temeperaturi pozitive. Maximele termice cresc uşor şi vor ajunge pe 2 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina ne aşteaptă încă o zi rece chiar dacă se încălzeşte uşor. În primele ore ale zilei va fi ceaţă, apoi soarele își va face simțită prezența.

La amiază se vor atinge cu greu la valori de zero grade Celsius, scrie Pro TV.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, atmosfera se menţine închisă şi vă mai ninge slab, pe suprafeţe mici. Temperaturile cresc uşor şi vor ajunge la 1 grad cu plus.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.