Evenimentul Zilei > Social > Vremea. AVERTIZARE METEO. Începe CALVARUL iernii începe în România
Vremea. AVERTIZARE METEO. Începe CALVARUL iernii începe în România

Vremea. AVERTIZARE METEO. Începe CALVARUL iernii începe în România

Vremea. Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, mai multe atenţionări de tip nowcasting de ceaţă, care vizează şase judeţe. În unele zone, vizibilitatea scade sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţă, o atenţionare de tip nowcasting valabilă până la ora 10.00, în judeţele Braşov, Covasna şi Harghita, unde se semnalează ceaţă care determină reducerea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, o atenţionare similară a fost emisă pentru judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Buzău. Aceasta este în vigoare până la ora 8.00.

Tot până la ora 8.00 sunt valabile atenţionări emise în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă de ANM, vizând unele zone din judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău, unde se semnalează ceaţă, cu reducerea vizibilităţii.

De asemenea, până la ora 8.00 s-au aflat sub cod galben de ceaţă judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, unde, pe lângă ceaţă, poate apărea şi chiciura.