Evenimentul Zilei > Vremea > Ce se va întâmpla cu VREMEA în următoarele zile. Experții ANM au anunțat SCHIMBĂRI MAJORE
Ce se va întâmpla cu VREMEA în următoarele zile. Experții ANM au anunțat SCHIMBĂRI MAJORE

Ce se va întâmpla cu VREMEA în următoarele zile. Experții ANM au anunțat SCHIMBĂRI MAJORE

Se pare că vremea din România se află într-o continuă schimbare. Experții ANM au declarat că urmează o perioadă în care maximele vor atinge și 30 de grade Celsius.

Marți vom avea parte de înnorări temporar accentuate în zonele de munte și în regiunile estice și sud-estice, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării, cerul va fi variabil. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 29 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime între 7 și 17 grade.

În București, Vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Miercuri, vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 28 de grade in sudul Oltenieie is in Maramures iar cele minime între 7 și 17 grade, scrie Antena1.

În București, cerul va prezenta înnorări, ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

Joi, avvem parte de averse, însoțite de descărcări electrice, în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime, între 6 și 16 grade.

În București, probabilitate pentru averse și descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.