Daniela Crudu a rămas fără permis din cauza băuturii. Cum a reacţionat Gigi Becali

Daniela Crudu a rămas fără permis din cauza băuturii. Cum a reacţionat Gigi Becali

După ce s-a plâns zilele trecute că iubitul ei, fotbalistul Stelei Mihai Costea, a tunat şi fulgerat din cantomentul din Austria că n-are ce căuta prin cluburi, Daniela Crudu a făcut o aroganţă şi a mers să-şi bucure sufletul într-o discotecă.

UPDATE. Gigi Becali a intrat în direct la "Un show păcătos" şi a dojenit-o pe Cruduţa. "La câte nenorociri a făcut ea, el a iertat-o, înseamnă că e băiat bun. Eu îi zic domnişoarei Daniela, nu-i zic Cruduţa, că nu vreau să o alint. Dacă băiatul ăla stă în cantonament, bă, fii măcar în cuminte!". Daniela Crudu i-a răspuns tranşant: "M-am cuminţit, domnule Becali!".

Cruduţa a fost la o prezentare de modă la sfârşitul săptămânii trecute. După ce a dansat ca o leoaică neîmblânzită, fâcându-i în ciudă iubitului fotbalist, şi-a încecat amărăciunea în câteva pahare de băutură. Şi totul ar fi fost perfect, iar Mihai Costea şi-ar fi văzut liniştit de ratări, dacă nu ar fi prins-o poliţiştii constănţeni în timpul unui control pe care l-au făcut sâmbătă dimineaţă în zona staţiunii Mamaia. După ce a suflat în etilotest, aparatul i-a arătat o valoare de 0,26 mg per litru alcool în aerul expirat. Cruduţa a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de trei luni.

CITIŢI ŞI: GIGI BECALI: "Vă dau salarii mari numai să vă duceţi la Dinamo". Pe cine trimite patronul Stelei la duşmani 

Ne puteți urmări și pe Google News