Evenimentul Zilei > Actualitate > Vosganian: „Dan Diaconescu va inventa motive pentru a nu plăti banii pentru Oltchim şi se va juca de-a telenovela până la alegeri”
Vosganian: „Dan Diaconescu va inventa motive pentru a nu plăti banii pentru Oltchim şi se va juca de-a telenovela până la alegeri”

Vosganian: „Dan Diaconescu va inventa motive pentru a nu plăti banii pentru Oltchim şi se va juca de-a telenovela până la alegeri”

Varujan Vosganian, vicepreşedintele PNL, susţine că Dan Diaconescu a dat o lovitură majoră de imagine prin câştigarea licitaţiei pentru Oltchim, dar şi că nu va avea bani pentru a plăti şi va încerca doar să câştige capital electoral.

„E cea mai tristă dovadă că România nu are o politică industrială şi că singurul mod în care înţelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei economică, ci dimensiunea ei electorală. În care cu cât dăm mai mult poporului, cu atât poporul rămâne mai abitir cu mâinile goale „, a scris vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, pe blog.

"Cum să privatizezi un combinat ca Oltchim cuiva care nu are nicio expertiză în domeniu şi doar ameninţă cu investitori misterioşi şi care susţine că va achita zecile de milioane de euro cu un fel de taxă pe telespectator? Cine poate crede că vreun investitor serios se asociază cu un proprietar care anunţă deja că va da acţiunile salariaţilor? ", a adăugat Vosganian.

"Viitorul proprietar trebuie să aibă şi bani să plătească datoriile, să aibă priceperea să retehnologizeze combinatul, să dispună de o cotă de piaţă, ca să poată vinde produsele, să aibă prestigiu pentru a atrage şi alte resurse financiare, prin bursă, de pildă", a mai spus acesta.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: