S-a lăsat cu accidentări în partida pierdută de FC Voluntari cu 0-1 în fața celor de la UTA

S-a lăsat cu accidentări în partida pierdută de FC Voluntari cu 0-1 în fața celor de la UTA Sursa foto: UTA Arad

Nicolae Dică nu a reușit să aducă echipa din Voluntari pe linia de plutire. Aflat pe banca ilfovenilor de trei etape, Dică a fost învins pe teren propriu de Bătrână Doamnă, UTA Arad.

Venit în locul lui Ilie Poenaru, Nicolae Dică nu a reușit să o aducă pe FC Voluntari pe lina de plutire. După două egaluri, Dică a pierdut azi în fața Bătrânei Doamne, UTA Arad. Fabri a adus cele trei puncte arădenilor în minutul 78.

FC Voluntari a pierdut pe teren propriu în fața celor de la UTA

Nicolae Dică are misiune dificilă la FC Voluntari. În cele trei etape pe banca ilfovenilor, a obținut două remize: 1-1 cu Hermannstadt și 0-0 cu Poli Iași. Meciul de astăzi a însemnat și prima înfrângere în pentru Dică.

Prima repriză le-a aparținut arădenilor care putea intra la cabine cu 3-1, dacă erau mai atenți la finalizare. În minutul 6, Vlad Morar a trimis în bară din 16 metri, pentru ca mai apio Luckassen să irosească alte două ocazii bune de înscrie. Dintr-o poziție excelentă,Morar l-a luat la țintă pe portarul ilfovean Fernandez.

Ne puteți urmări și pe Google News
Ilie Poenaru, dezamăgit de decizia conducerii FC Voluntari.„Nu-mi doream să plec”

Nicolae Dică. Sursa foto: Facebook

Portarul de la UTA Arad a făcut o partidă excepțională

FC Voluntari s-a remarcat prin Dumiter, atacantul ilfovean a reluat o minge cu capul însă golkeperul arădean Florin Iacob a avut o paradă de excepție și a respins balonul în corner. De altfel, singura ocazie din prima repriză a echipei antrenată de Nicolae Dică.

După reluarea jocului, ocaziile s-au lăsat așteptate un sfert de oră. După care, în doar două minute ilfovenii au avut două contra atacuri fuger. Primul prin Răduț care a trimis plasat, dar șutul nu a prins spațiul porții, un minut mai târziu ilfovenii au atacat din nou prin Dumiter, însă nici de această dată nu a reușit să-l învingă pe Florin Iacob, potrivit GSP.

FC Voluntari

Sursa foto: Facebook

FC Voluntari-UTA Arad, 0-1, scor final

La mijlocul reprizei secunde centralul Horațiu Feșnic nu a sancționat intrarea dură a jucătorului de la FC Voluntari Doru Andrei la Stahl. Cel din urmă nu a mai putut continua partida. Însă, arădenii s-au răzbunat câteva mai târziu prin golul înscris de Fabri, din centrarea lui Căpușă. Golul lui Fabri i-a „îngropat” pe ifoveni

Ilfovenii nu au mai revenit până la finalul partidei, de fapt, au fost foarte aproape de un autogol în minutul 85, dar Fernandez a reușit să evite. După doar trei partide în Superliga, Nicolae Dică este deja sub presiune.