Evenimentul Zilei > Monden > Vloggerul Selly s-a despărțit de iubită. Abi Talent și-a băgat coada!
Vloggerul  Selly s-a despărțit de iubită. Abi Talent și-a băgat coada!

Vloggerul Selly s-a despărțit de iubită. Abi Talent și-a băgat coada!

S-a iscat o mare furtună între cei mai iubiți puști din online-ul României! După ce vloggerul Selly s-a despărțit de iubită, ”Puștiul fenomen” Abi Talent a revendicat ”divorțul”.

Scandalul dintre cei doi puști, care au strâns milioane de vizualizări pe Youtube, a început după ce, în urmă cu ceva timp, vloggerul Selly s-a despărțit de iubita lui, Magda, scrie Cancan.ro Imediat după ce Selly a pus capăt relației, pe motiv că iubita sa ar fi început să-l urmărească pe Abi Talent pe Instagram, ”Puștiul-fenomen” a revendicat ”divorțul”  într-un mod inedit.
Cel care a înnebunit o țară întreagă cu piesa ”Papuci Gucci” a ținut să se fălească în mediul virtual cu o piesă ale cărei versuri i-ar fi dedicate ”rivalului” său Selly. ”Zd@#&nța ta e a mea…”, a transmis Abi Talent prin intermediul unei piese care a strâns peste șase milioane de vizualizări pe Youtube.

Din câte se pare, Andrei Șelaru, așa cum estre trecut Selly în buletin, a trecut destul de repede peste acest episod. La scurt timp după ”divorțul” de Magda, tânărul și-a găsit liniștea sufletească alături de o simpatică puștoaică, Smaranda Știrbu, care pare să fie o nouă stea a online-ului de la noi din țară. 
Pentru cine nu știe, trupa 5GANG reprezintă un proiect de mare succes al unor vloggeri români. Piesele lor sunt știute de milioane de tineri, iar cel care a dat startul acestei idei este nimeni altul decât Selly (Andrei Șelaru), cel mai urmărit vlogger din România. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, iar împreună au scos câteva piese care au generat milioane de vizualizări pe Youtube.
”Abi Talent” a înnebunit țara cu ”Papuci Gucci”, piesă care a făcut senzație pe Youtube. A ajuns, într-un timp relativ scurt, cunoscut aproape peste tot! În plus, provine dintr-o familie înstărită, iar banii nu au fost pentru el o problemă. I-au oferit confortul și prestanța la care mulți tineri de vârsta lui doar visează. “Regele României” este un tânăr care are, din toate punctele de vedere, viitorul asigurat.