Evenimentul Zilei > Monden > Vlăduța Lupău, război cu o companie aeriană. Ce a pățit artista în aeroport. „Bătaie de joc! Companie de…”
Vlăduța Lupău, război cu o companie aeriană. Ce a pățit artista în aeroport. „Bătaie de joc! Companie de…”

Vlăduța Lupău, război cu o companie aeriană. Ce a pățit artista în aeroport. „Bătaie de joc! Companie de…”

Vlăduța Lupău a trecut prin clipe cumplite în aeroport din cauza companiei aerienecu care a zburat. Artista trebuia să ajungă la Cluj, dar a fost nevoită aștepte șapte ore. Vedeta nu a putut trece peste această bătaie de joc.

Miercurea aceasta, Vlăduța Lupău trebuia să ajungă la Cluj, dar o fost nevoită să aștepte peste șapte ore în aeroport din cauza companiei Wizz. Zborul a avut întârziere, iar vedeta nu a mai reușit să ajungă la timp.

Vlăduța Lupău,alături de soțul ei, Adi Rus, au trecut prin clipe de coșmar în așteptarea avionului. Zborul a avut întârziere șapte ore, iar cei doi au primit câteva alune și o sticlă de apă pentru a „compensa” deranjul. Aceasta a declarat că a fost bătate de joc și că va lua atitudine.

„Dragi prieteni de pe Instagram, suntem de șapte ore pe aeroport ca să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu știu cum mai au răbdarea, eu nu mai am răbdare. Este bătaie de joc. Wizz-ul, pe lângă faptul că a ajuns după trei ore față de ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion și ne-au dat doar o apă plată și niște alune”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a mai povestit că a întrebat cât va mai dura și angajații i-au spus „puțin”, dar așteptat ore întregi. „Sunt și copii mici (în avion, n.r.). Toată lumea este epuizată, nervoasă, cum să vă zic, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic, doar «Scuzați-ne, mai stăm puțin». Bătaie de joc. Niciodată nu o să mai plec cu Wizz Air. Tot plec pentru că sunt nevoită și uite în ce hal a mers pe bătaia lor de joc”, a adăugat interpreta pe Instagram.

Andreea Bănică, împotriva Wizz Air

Și Andreea Bănică a trecut prin momente neplăcute în aeroport din cauza companiei Wizz Air. Ea aștepta pe London Luton Airport avionul care avea să o aducă înapoi în România, alături de fiica sa de 13 ani, Sofia. Cele două aveau zborul programat la ora 21:40, dar n-au reușit să decoleze nici măcar patru ore mai târziu.

„Avem zbor la 21:40!!! Stăm de trei ore aici!!! Este a doua oară în viața mea când zbor cu Wizz Air-ul. Feriți-vă. Nu mai există Wizz Air. Uitați de așa ceva. De compania asta, no way! Stați acasă, mai bine. Mult mai bine”

„1. Nu am alimentat!

2. Nu a avut scară!

3. Nu am avut personal

Ora 01:30. Colac peste pupăză, niște pasageri renunță la acest zbor. Procedura este ca toate bagajele să fie date jos, verificate, să le dea oamenilor bagajul și cam asta este. Nu știu dacă ne vedem acasă mâine”, și-a spus supărarea Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.