Evenimentul Zilei > Justitie > Vişan mai dur ca niciodată: Asupra României, sub pretextul Luptei Anticorupție s-a abătut o NENOROCIRE, ea poartă numele LCK
Vişan mai dur ca niciodată: Asupra României, sub pretextul Luptei Anticorupție s-a abătut o NENOROCIRE, ea poartă numele LCK

Vişan mai dur ca niciodată: Asupra României, sub pretextul Luptei Anticorupție s-a abătut o NENOROCIRE, ea poartă numele LCK

Vişan, politicianul cel mai vocal, mai aprig şi extem de vigilent la toate acţiunile şefei DNA Laura Codruţa Covesi, din nou are o postare în care arată faptul că tot ce se întâmplă în România sub masca falsei acţiuni ANTICOPRUPŢIE scoate la suprafaţă cum: o individă, bazându-se pe un Sistem Securist "până-n Dinți" a aruncat România în HAOS şi neîncredere, împingând oamenii la ură, să se toarne între ei, au introdus sentimentul fricii. Mai mult: ne-au făcut să credem că suntem un neam de hoți și borfași. Aşa arată România zilelor noastre în viziunea politicianului.

"Fanatismul Anticorupție este mai periculos decât corupția însăși" ( Samuel P Huntington-politilog), începe postarea Gelu Vişan.
LCK, un fel de nume al unei rețele care a făcut mai mult rău României decât un război. Ce trebuie să se mai întâmple pentru a vedea că "Lupta" a distrus România?
Asupra României, sub pretextul "Luptei" Anticorupție s-a abătut o nenorocire: ea poartă numele LCK. Corupția a atins forme de o complexitate nemaiîntâlnită; Firmele străine, cele care prin Bechtel, Microsoft, EADS, etc, etc au adus corupția în România, au acaparat economia României. Domeniile strategice au trecut în mâna străinilor, terenurile agricole și neagricole au fost și sunt cumpărate de străini, toți, fără excepție, "cinstiți", în timp ce Economia România a fost băgată în pușcărie. România a devenit o piață de desfacere pentru produsele și serviciile străine, profitul fiind exportat masiv, de ordinul miliardelor și miliardelor de euro în țări de origine și paradisuri fiscale.
In tot acest timp, o individă, bazându-se pe un Sistem Securist "până-n Dinți" a aruncat România în haos. Prietenă, mai mult decât intimă, conform relatărilor presei, cu un anume Coldea, general de Securitate, a urmărit toți românii, i-a alergat și terorizat pe politicieni, iar la umbra acestei Terori, ei și-au făcut afaceri de milioane și milioane de euro. Mai devreme decât credeți, aceste afaceri o să iasă la lumină, iar acest grup infracțional va trebui, sper, să plătească.

Prin acapararea justiției și prin arestări și condamnări selective, prin spectacol oribil, prin amenințări și șantaj, au reușit să Compromită Anticorupția din România. Așa cum era de așteptat, "Lupta" a distrus Anticorupția, sunt mai mult de zece ani pierduți pentru România.
Cel mai mare rău pe care l-au făcut acești indivizi țării lor pentru care au depus jurământ de credință este acela că i-au îndemnat pe români să se urască între ei, i-au reînvățat să se toarne unii pe alții, au introdus sentimentul fricii și terorii până la copiii cărora le e frică să vorbească la telefon pentru că sunt ascultați, dar mai ales și mai ales:
le-a distrus românilor încrederea în ei înșiși ca neam, i-a făcut să creadă că sunt un neam de hoți și borfași, le-a zdruncinat ce are mai frumos acest popor: Pasiunea, entuziasmul și sufletul bun.
Ați auzit atât de des expresia "atentat la siguranța națională", folosită de toți neaveniții: Ceea ce a făcut gașca lui Kovesi și Coldea este Atentat la Fibra Poporului Român.
O să treacă mult timp de aici înainte până sper să ne recăpătăm încrederea în noi înșine, ca națiune și popor". a scris Gelu Vişan pe pagina de socializare.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: