Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă, vizită fulger la Bruxelles. Cu cine se întâlnește premierul României?
Viorica Dăncilă, vizită fulger la Bruxelles. Cu cine se întâlnește premierul României?

Viorica Dăncilă, vizită fulger la Bruxelles. Cu cine se întâlnește premierul României?

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că pe 20 august va avea o deplasare la Bruxelles pentru a discuta cu președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, despre poziția de comisar european din partea României.
„Am vorbit săptămâna trecută despre comisarul european. am spus că pe data de 20 voi merge la Bruxelles și voi avea o discuție cu președintele Comisiei Europene”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, întrebată când a vorbit ultima oară cu Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, vineri, Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcția de comisar european, și anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica și Rovana Plumb.

Pe 26 iulie, șeful Executivului preciza că România va trimite două propuneri pentru funcția de comisar european, „una de comisar femeie și una de comisar bărbat”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.